@vbbanners:4@ @vbbanners:4@

+ Post New Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Threads 1 to 20 of 37

Forum: NG Support

Members who need admins/mods support please write here.

  1. Sticky Thread Sticky: Ke arah 1000 NG facebook fan.. Jom Invite kawan-kawan anda..

    1. First thing to do is... Click the link below http://www.facebook.com/nogolddotcom 2. Become a fan for this pages by...

    Started by royce5061‎, 03 Feb 2010 09:39 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 29
    • Views: 14,864
    07 Feb 2013, 11:46 AM Go to last post
  1. Applauso Forum Restructure & Advertising Promotion

    Salam, Pihak pengurusan amat berbesar hati untuk memaklumkan projek penyusunan semula forum telahpun berjaya dilakukan. Projek ini dengan kata...

    Started by mightyhitter‎, 05 Oct 2010 12:47 AM
    • Replies: 9
    • Views: 1,872
    13 Jan 2013, 11:31 AM Go to last post
  2. Advertising Error

    Salam admin dan tuan mod, saya nak iklankan banner di bawah tu, banner broker. Tetapi bila click, link tu redirect ke blank page. Minta tolong...

    Started by MoShEd‎, 24 Aug 2011 08:31 PM
    • Replies: 2
    • Views: 1,255
    25 Aug 2011, 06:25 PM Go to last post
  3. Risata Tak boleh baca Private Message

    Tuan Admin, saye ade masalah nak bukak link PM bile klik die akan kluar error spt dibawah ape masalah ye?

    Started by angelus‎, 26 Jul 2011 08:42 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 18
    • Views: 2,185
    28 Jul 2011, 12:23 PM Go to last post
  4. Keputusan NoGold Like You Campaign

    Assalamualaikum... Maaf semua kerana ternanti-nanti jawapan dari pihak Admin Sekarang masih berada diluar kawasan liputan Access internet...

    Started by royce5061‎, 26 Apr 2011 01:15 AM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Replies: 55
    • Views: 4,839
    28 Jun 2011, 10:39 AM Go to last post
  5. Emozionato Custom Your User Title | Ubah Tajuk Nama Anda

    Salam, Untuk versi baru NG ni, User bleh custom user title sendiri untuk yang nak ubah dari 'default' user title.. Terus ke link :>:...

    Started by Alarmist‎, 23 Jun 2011 03:44 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 13
    • Views: 2,238
    24 Jun 2011, 12:05 PM Go to last post
  6. NG 'Sembang'

    Jom try test NG 'Sembang' Available Commands - Bolehla anda mencuba command dibawah ini. /pm Username; Text Sends a PM to Username,...

    Started by Alarmist‎, 16 Jun 2011 12:55 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 19
    • Views: 2,865
    21 Jun 2011, 07:02 PM Go to last post
  7. Pertanyaan tentang (Competition) | Nogold 'Like' You Campaign

    jika seseorang itu tak cukup terma dan syarat selalunya penyertaan itu terbatal... btul x pemahaman aku tentang terma dan syarat nih???...

    Started by fitrie‎, 23 Apr 2011 10:32 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Replies: 47
    • Views: 4,253
    27 Apr 2011, 07:00 AM Go to last post
  8. Minimum 8k post to create new post at Computer section?

    Salam, Aku musykil skit laa. betul ke apa yg aku baca. td nak create new topik under section computer tp system kata minimum kena 8k posting baru...

    Started by Coisox‎, 23 Mar 2011 11:36 AM
    • Replies: 6
    • Views: 1,796
    24 Mar 2011, 12:09 PM Go to last post
  9. Masalah masuk ke Download Station

    salam.. just nak bgtau yang aku meghadapi masalah untuk masuk ke Download station bahagian Movie dan TV series..thread nak masuk tu ada tp bila...

    Started by TanpaNama‎, 24 Feb 2011 03:09 AM
    • Replies: 1
    • Views: 960
    24 Feb 2011, 08:13 AM Go to last post
  10. Masalah login and email notification

    Mod, nak report problem. Problem 1: Tadi try login tapi kuar SQL Error. Pehtu try byk kali pun sama. Then bila aku tekan BACK, rupa2nya dah login....

    Started by Coisox‎, 21 Feb 2011 11:07 AM
    • Replies: 3
    • Views: 1,387
    21 Feb 2011, 11:36 AM Go to last post
  11. Poll Poll: [UPDATE] Sukan Berpasukan Lain di NoGold | Kearah 1NoGold

    Salam, Memandangkan bigboss(MH) turun padang semalam datang jauh2 tgk anak buah main futsal yang penuh meriah, maka terkeluar idea lain dari...

    Started by Alarmist‎, 09 May 2010 10:25 PM
    22 Pages
    1 2 3 ... 22
    • Replies: 218
    • Views: 13,868
    02 Feb 2011, 04:12 PM Go to last post
  12. Poll Poll: Kempen Derma Darah Nogold

    Pagi tadi saya terdengar di Radio tentang kempen derma darah di Pusat Darah Negara kerana bekalan darah yg mula berkurangan. Jadi saya rasa...

    Started by Andika‎, 06 Jan 2011 11:35 PM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Replies: 58
    • Views: 5,754
    02 Feb 2011, 11:34 AM Go to last post
  13. Btol ke FXOpen disaman sebab tak register?

    Assalamualaikum... saya cuma terkejut bila baca news ni td...tp krg pasti...blh bg penjelasan?... Unregistered Forex Brokers Sued by CFTC ...

    Started by freelancer777‎, 28 Jan 2011 06:44 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 14
    • Views: 2,825
    31 Jan 2011, 09:16 AM Go to last post
  14. Poll Poll: Cadangan mewujudkan ruangan Games di Nogold.

    Salam semua, Selamat Hari Raya Aildilfitri dan Maaf Zahir Batin. Just nak buat survey sikit mengenai pengwujudan ruangan 'games' di Nogold. Game yang...

    Started by lagi2cikfen‎, 20 Sep 2010 11:45 AM
    3 Pages
    1 2 3
    games, nogold
    • Replies: 23
    • Views: 3,871
    12 Jan 2011, 09:32 PM Go to last post
  15. Email notification dah tak berfungsi

    Sekali lagi aku dilanda masalah nie. Kebanyakkan thread yg aku follow takde email notification. Mod mintak tolong tgk2 kan apa kes. Dah 3 minggu...

    Started by Coisox‎, 28 Nov 2010 06:08 AM
    • Replies: 3
    • Views: 1,219
    29 Nov 2010, 12:24 AM Go to last post
  16. Icon Where Do You Want To Go- Error

    Salam.. kenapa semua ikon kat atas tu bila klik dia jadi seperti di bawah : "Invalid Forum specified. If you followed a valid link, please...

    Started by tokputih‎, 23 Nov 2010 02:03 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 12
    • Views: 2,089
    24 Nov 2010, 09:57 AM Go to last post
  17. NoGold - Mobile web

    Salam pengurusan NG, Nk bagi cadangan skit kalau bole buat NG versi mobile web pun cara gak kot. Sbg contoh m.facebook, m.google dan...

    Started by ajax932‎, 26 Oct 2010 05:31 PM
    • Replies: 4
    • Views: 1,469
    27 Oct 2010, 05:17 PM Go to last post
  18. Details penghantaran barangan Bid 23/8-5/9/2020

    Makluman, Semua barangan bid telahpun dihantar kepada semua pemenang. Sila rujuk senarai di bawah untuk mengesan lokasi barangan anda. Redeem...

    Started by zureyna‎, 20 Sep 2010 02:33 PM
    19 Pages
    1 2 3 ... 19
    • Replies: 180
    • Views: 13,494
    30 Sep 2010, 12:34 PM Go to last post
  19. NoGold Forum telah dikecikkan - apa pendapat korang?

    Camne perubahan yg telah dilakukan? any komen? rasenye x perlula diberitahu sebelum ni camne rupe forum korang mesti perasan kan, skrg nih byk...

    Started by angelus‎, 22 Sep 2010 10:09 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Replies: 31
    • Views: 4,722
    27 Sep 2010, 11:47 AM Go to last post
  20. UnOfficial NoGold.Com Cyber Game Festival

    Salam semua, Thread ni masih lagi unofficial. Saje nak survey dan pendapat kawanČ kat sini dulu. Apa kate kite try handle cyber game plak. ...

    Started by Alarmist‎, 14 May 2009 10:52 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Replies: 40
    • Views: 5,839
    21 Sep 2010, 12:05 PM Go to last post

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts