Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pelan Data utk Keluarga

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [TipS] Pelan Data utk Keluarga

    Nak tanya jika sesiapa tahu pelan data utk keluarga yang murah punya? Jika ada fhone percuma lagi bagus!

  • #2
    Saya recommend celcom punya pelan Gbshare yang baru. Kerana anda boleh dpt satu IPhone 6 yang baru dgn pelan Gbshare dia. Pelan data ni boleh kongsi sesame tiga org dan bayar RM194 sebulan saja, maknanya satu orang around RM65 saja

    Comment


    • #3
      Originally posted by yewtff View Post
      Nak tanya jika sesiapa tahu pelan data utk keluarga yang murah punya? Jika ada fhone percuma lagi bagus!
      byk telco dah ada package yg bagus... cuba pergi setiap telco check...
      mungkin raya ni ada promosi kot...

      Comment


      • #4
        Originally posted by domanci3e View Post
        Saya recommend celcom punya pelan Gbshare yang baru. Kerana anda boleh dpt satu IPhone 6 yang baru dgn pelan Gbshare dia. Pelan data ni boleh kongsi sesame tiga org dan bayar RM194 sebulan saja, maknanya satu orang around RM65 saja
        ada apa syarat2 ke? rm65 seorang bky murah ni...
        aku nak tukar iphone 6 kalau mmg begitu murah....

        Comment


        • #5
          RM65 seorg amat mahal juga... Berapa data dia bagi?

          Comment


          • #6
            Saya sudah check, tak nampak apa-apa promosi yang baik pula... Sekarang tak ada apa-apa promosi raya yang berbaloi....

            Comment


            • #7
              Originally posted by MarkTeam View Post
              ada apa syarat2 ke? rm65 seorang bky murah ni...
              aku nak tukar iphone 6 kalau mmg begitu murah....
              ye2 je..selalu ni kalau byr murah2 bulan ni msti upfront tggi punya la..

              Comment


              • #8
                Originally posted by yewtff View Post
                Nak tanya jika sesiapa tahu pelan data utk keluarga yang murah punya? Jika ada fhone percuma lagi bagus!
                Celcom ada tuk fmli punya.nmpk berbaloi jgk..tgk ada bg percuma byk benefit je.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by suhada_amin View Post
                  ye2 je..selalu ni kalau byr murah2 bulan ni msti upfront tggi punya la..
                  Walau pun tinggi sedikit tapi blh dpt tiga buah smartphone sekali gus...
                  mana ada telco dpt beli 3 smartphone dgn 1 harganya....

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by natasha merican View Post
                    Celcom ada tuk fmli punya.nmpk berbaloi jgk..tgk ada bg percuma byk benefit je.
                    mmg byk... jika x silap rasa family package hanya utk raya ni jerr...
                    jika habis jadi balik biasa package jerr... jadi sekali shj... nak ke x nak? hahahaa

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by domanci3e View Post
                      Saya recommend celcom punya pelan Gbshare yang baru. Kerana anda boleh dpt satu IPhone 6 yang baru dgn pelan Gbshare dia. Pelan data ni boleh kongsi sesame tiga org dan bayar RM194 sebulan saja, maknanya satu orang around RM65 saja
                      Macam ni fhone ni percuma Tak? Atau saya perlu bayar punya?

                      Comment


                      • #12
                        Pelan data awak org cakap macam bagus, tapi berapa lama kontract dia? Saya Tak suka yang kontract dia lama punya

                        Comment

                        Working...
                        X