Announcement

Collapse
No announcement yet.

salam buat kenalan baru..

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by penaltev View Post
    Peraturan boleh dibaca dulu para warga NoGold.
    Siap..
    Saya juga member baru disini, mohon bimbingannya..
    Untuk forum rules ini baru saja saya baca, dan saya berusaha mengikutinya supaya dalam berforum bisa lancar

    Comment


    • #17
      Hi!Saya dari Kelantan juga!!

      Comment


      • #18
        Originally posted by sumsumsum00 View Post
        Hi!Saya dari Kelantan juga!!
        Mantap bro, sudah lama join di NoGold, mari ramaikan kembali.
        NoGold is the best Forum.

        Comment


        • #19
          I suka kerabu sare kelantan haha!

          Comment


          • #20
            Ermm, bau santan, cili dan bawang cukup kuat~sedap

            Comment


            • #21
              Bawang memang best la~janji bukan "membawang" haha

              Comment


              • #22
                tengok video ni, Membawang sbg tanda sayang dan ambil peduli haha
                https://www.youtube.com/watch?v=g_gT-y0Wo1k

                Comment


                • #23
                  Originally posted by spanner222 View Post
                  tengok video ni, Membawang sbg tanda sayang dan ambil peduli haha
                  https://www.youtube.com/watch?v=g_gT-y0Wo1k
                  Dah tengok, Mak tu mulut jahat, tapi hati sangat caring terhadap anak sendiri...

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by Mei Foxy View Post

                    Dah tengok, Mak tu mulut jahat, tapi hati sangat caring terhadap anak sendiri...
                    Betul, saya nampak video ni macam sangat popular, lepas tenaok baru tahu kenapa dia popular...
                    https://www.facebook.com/myTMgroup/v...4409129915793/

                    Comment


                    • #25
                      Originally posted by Mei Foxy View Post

                      Dah tengok, Mak tu mulut jahat, tapi hati sangat caring terhadap anak sendiri...
                      Hahaha... macam mak i lah, tapi saya masih sayang dia...
                      Kali ini bawa cucu jumpa dia mesti dia sangat gembira...

                      Comment


                      • #26
                        Selamat raya idul fitri buat semua member forum ni yang sedang merayakan . minal aidin wal faidzin, mohon maaf lahir dan batin
                        sigpic Miss you find something

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by [email protected] View Post

                          Hahaha... macam mak i lah, tapi saya masih sayang dia...
                          Kali ini bawa cucu jumpa dia mesti dia sangat gembira...
                          Gembiranya Hari raya kali ini, kalau ahli keluarga boleh jumpa masa tu, mesti seronoK, kanak-kanak pun boleh main dengan sepupu. Best lah

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by spanner222 View Post
                            tengok video ni, Membawang sbg tanda sayang dan ambil peduli haha
                            https://www.youtube.com/watch?v=g_gT-y0Wo1k
                            Hahahaha kelakar video tu, Memang bagus la mesej yang disampaikan part last2 tu.

                            Comment

                            Working...
                            X