Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pemain gitar kegemaran korang

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pemain gitar kegemaran korang

    Selain Gitaris Berapi :011: agak-agaknya sapa ler pemain gitar kegemaran korang. Kalau yang tempatan aku suka hillary ang. Apa2 kita layan dulu Yngwie Malmsteen :045:

    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=WpDblDia5TE"]http://www.youtube.com/watch?v=WpDblDia5TE[/ame]
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  • #2
    aku layan jer
    Ritchie Blackmore - Deep Purple & Brian May - Queen
    utk lokal, tentunya Hillary Ang

    Best Accoustic gitar tentunya Mark Knopfler (Dire Straits) - Money For Nothing
    the Oranje Forever!!!!

    Comment


    • #3
      Originally posted by the Oranje View Post

      Best Accoustic gitar tentunya Mark Knopfler (Dire Straits) - Money For Nothing
      Yg ni memang layan. 1st time aku bagi video kat member aku, siap kutuk tak main ar lagu camni. Last2 sampai cakap susah betul nak main lagu dia. Terus dia minat Sultan Of Swing
      "Saya menyertai Nogold Speakout"

      Comment


      • #4
        Originally posted by tennoajak View Post
        Yg ni memang layan. 1st time aku bagi video kat member aku, siap kutuk tak main ar lagu camni. Last2 sampai cakap susah betul nak main lagu dia. Terus dia minat Sultan Of Swing
        Mmg btol, abang aku beli. aku ingat apa barang punya group nih.
        Dire Straits antara favorite group aku + Queen (dua-dua British group)

        songs;
        sultan of swing
        brothers in arms
        so far way
        walk of life
        the Oranje Forever!!!!

        Comment


        • #5
          minat ada beberapa orang, tapi yang pertama aku minat joe satriani lagu summer song, sejak dari hari tu tak miss lagi lar lagu dia. Hari tu ada tengok andy timmons kat damansara kat bentley, pun best.

          Sekadar untuk layan, andy mckee, lagu drifting:

          * sori, tak reti letak youtube. :021:
          "Saya menyertai Nogold Speakout"

          Comment


          • #6
            International : Jimy Hendrix, Paul Gilbert, Ritchie Blackmore, Steve Vai, Stevie Ray Vaughan, Gary More...

            Local : Allahyarham Samad Lefthanded, Hillary Ang dan Carl Cromok...
            Last edited by fitrie; 25 Oct 2009, 02:38 PM.

            Comment


            • #7
              local: king shah (metalasia) dan sudah semestinya hillary ang (cromox/search)
              international: malmsteen

              Comment


              • #8
                Originally posted by fitrie View Post
                International : Jimy Hendrix, Paul Gilbert, Ritchie Blackmore, Steve Vai, Stevie Ray Vaughan, Gary More...

                Local : Allahyarham Samad Lefthanded, Hillary Ang dan Carl Cromok...
                man kidal ko tak minat ke?

                Slash GNR pun aku minat gak
                "Saya menyertai Nogold Speakout"

                Comment


                • #9
                  of course la Slash....

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by tennoajak View Post
                    man kidal ko tak minat ke?

                    Slash GNR pun aku minat gak
                    Man Kidal memang power tp memangg x minat...
                    Sama juga kes mcm Man Kidal...

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by fitrie View Post
                      Man Kidal memang power tp memangg x minat...
                      Sama juga kes mcm Man Kidal...
                      ape ko cite ni??aku tak paham la:041:

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by alonso14 View Post
                        ape ko cite ni??aku tak paham la:041:
                        dia ada kes ngan man kidal kot :005:
                        "Saya menyertai Nogold Speakout"

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by tennoajak View Post
                          dia ada kes ngan man kidal kot :005:
                          saje jer bg alonso x faham... :011::011::011:
                          Slash pon x minat gak tp solo die syahdu...

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by fitrie View Post
                            saje jer bg alonso x faham... :011::011::011:
                            Slash pon x minat gak tp solo die syahdu...
                            rock syahdu :011:
                            "Saya menyertai Nogold Speakout"

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by fitrie View Post
                              saje jer bg alonso x faham... :011::011::011:
                              Slash pon x minat gak tp solo die syahdu...
                              ramainya ko tak minat,man bai ko minat tak??:011:

                              Comment

                              Working...
                              X