Announcement

Collapse
No announcement yet.

Seni mengecat diri sendiri..

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Seni mengecat diri sendiri..

    Model dalam gambar di bawah bernama Liu Bolin, seorang artis seni yang masyhur. Lelaki ini hanya mengecat dirinya sendiri sahaja. Tiada trik fotografi atau trik Photoshop! Dua gambar terakhir ini susah skit nak spot. Seni ini dipanggil Camouflage Art












    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  • #2
    hampeh. tak jumpa carik org katne

    Comment


    • #3
      tu pasal
      siap susah nk carik
      mmg seni siot dorg ni
      Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
      "The Killing Machines"

      Comment


      • #4
        Originally posted by kingnorth View Post
        hampeh. tak jumpa carik org katne

        kt tayar belah depan tu...
        :011::011:
        giler hebat menyamar...
        tapi kantoi tang kaki tu... :011::011:

        Comment


        • #5
          tak susah ke nak wat nih???

          Comment


          • #6
            giler la.....pro btul...kne berguru ngan dier ni...

            Comment


            • #7
              hahaha, baper lama nak mahir tuh..gilerr r....
              31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

              bila nak cecah 30k ni

              Comment


              • #8
                Originally posted by alonso14 View Post
                tak susah ke nak wat nih???
                susah kot...
                sape artis tu???...
                x kan la org yg menyamar ni yg lukis... :032::032::032:

                Comment


                • #9
                  kalo dorg ni menipu gune photoshop je cane:019::019:
                  Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
                  "The Killing Machines"

                  Comment


                  • #10
                    gile ah...pandai nyer dia lukis diri sendiri..mmg leh jadi pakar menyamar nie...

                    Comment


                    • #11
                      Aku ingat sapu cat dgn lidah...:011:
                      VICTORIA'S SECRET BODY MIST ON SALE...VERY CHEAP....CLICK NOW!!..
                      HOT ITEMS... FOR SALE....

                      Comment


                      • #12
                        memang handal orang camni...
                        [CENTER]Kuasa BulkSMS 6 sen untuk Semua NetWork - 1SMSCafe-Internet SMS Termurah dan Terbaik di pasaran

                        Comment


                        • #13


                          ha
                          yAng nI bEraPew oRang puLAk
                          ???

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by saddyLIBRA View Post


                            ha
                            yAng nI bEraPew oRang puLAk
                            ???

                            bape org tu??

                            Comment


                            • #15

                              Comment

                              Working...
                              X