Announcement

Collapse
No announcement yet.

Raya dah nk datang?? Ada tau x mana ada promosi..

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • :[Entertainment]: Raya dah nk datang?? Ada tau x mana ada promosi..

    Belum ada masa utk last min shopping... Ada x yg tau mana ada promosi lagi x??

  • #2
    Promosi apa yg ko nk... baju, mknan ke?? barang apa ye?? Dah beli baju raya?? kalau last min takut yg tinggal x sangat cantik je..

    Comment


    • #3
      Originally posted by luna5555 View Post
      Belum ada masa utk last min shopping... Ada x yg tau mana ada promosi lagi x??
      Ada masa lagi ni. sekarang ni kalau lagi last minute lagi murah nak shopping. huhu. Banyak promosi sekarang ni kalau nak dekat raya ni.
      Try laa g survey dulu semua barang apa yg nak. Survey harga dulu. Barang online pun banyak yg tengah sale sekarang ni.

      Comment


      • #4
        Originally posted by MammunMD View Post
        Promosi apa yg ko nk... baju, mknan ke?? barang apa ye?? Dah beli baju raya?? kalau last min takut yg tinggal x sangat cantik je..
        Ada je lagi yg lawa weii. Ada yg sesetengah tu yg cepat sold out. Atas barang jugak . Aku ada tengok xpax raya plan yg promosi tu sampai 31 Julai. Haa lama lagi tu promosi tu.
        Ada banyak bagi freebies kalau x silap .

        Comment


        • #5
          Originally posted by Nur Imani View Post
          Ada je lagi yg lawa weii. Ada yg sesetengah tu yg cepat sold out. Atas barang jugak . Aku ada tengok xpax raya plan yg promosi tu sampai 31 Julai. Haa lama lagi tu promosi tu.
          Ada banyak bagi freebies kalau x silap .
          yang xpax ada bagi freebies memang xsilap tapi aku rasa kadang kadang xpax line ada masalah sikit xtau kenapa...
          jadi pilihlah pelan yang sesuai untuk guna dikawasan tinggal kamu lagipun sekarang bukan hanya xpax ada buat promosi sahaja

          Comment


          • #6
            Originally posted by Nur Imani View Post
            Ada masa lagi ni. sekarang ni kalau lagi last minute lagi murah nak shopping. huhu. Banyak promosi sekarang ni kalau nak dekat raya ni.
            Try laa g survey dulu semua barang apa yg nak. Survey harga dulu. Barang online pun banyak yg tengah sale sekarang ni.
            aku rasa xsemesti barang online pun murah sebab kalau kamu beli barang kat online, lagi nak bayar postage tau
            yang postage tu sekali pun nak Rm8 , kalau kamu beli sikit saja harga barangan yang kamu beli tu akan jadi mahal...jadi lebih baik terus beli kat shopping centre

            Comment


            • #7
              raya blik kampung line telco pon mesti trok punya la.gpun sampai raya je.lps tu xde dah.

              Comment


              • #8
                Originally posted by nursyafikah View Post
                yang xpax ada bagi freebies memang xsilap tapi aku rasa kadang kadang xpax line ada masalah sikit xtau kenapa...
                jadi pilihlah pelan yang sesuai untuk guna dikawasan tinggal kamu lagipun sekarang bukan hanya xpax ada buat promosi sahaja
                Memang ada certain kwsn yg x dpt line coverage sbb x detect ke apa. Better g tanya kat centre mana tahu diorng boleh solve. Line aku okay je laju sini. Aku rasa xpax promosi punya lagi okay dari telco lain sbb bnyk jenis freebies yg dia bagi.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Janetchoo View Post
                  Memang ada certain kwsn yg x dpt line coverage sbb x detect ke apa. Better g tanya kat centre mana tahu diorng boleh solve. Line aku okay je laju sini. Aku rasa xpax promosi punya lagi okay dari telco lain sbb bnyk jenis freebies yg dia bagi.
                  Itu laa. ada jugak area yg slow. Tu depends. Freebies raya tahun ni okay laa macam add ons. Ada unlimited calls pastu late night internet, hi speed internet bagai. Boleh pilih laa yg mana paling kerap guna yg freebies raya tu sbb boleh pilih salah satu kan. Amik tiga2 kalau tak guna pun, membazir jugak.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by MadIzwan View Post
                    Itu laa. ada jugak area yg slow. Tu depends. Freebies raya tahun ni okay laa macam add ons. Ada unlimited calls pastu late night internet, hi speed internet bagai. Boleh pilih laa yg mana paling kerap guna yg freebies raya tu sbb boleh pilih salah satu kan. Amik tiga2 kalau tak guna pun, membazir jugak.
                    Raya in siapa yg akan tido awal... byk guna internet pd mlm in... mesti punya... Lagi2 bdk2 suka guna pon kita main game la... tengok youtube juga..

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by MammunMD View Post
                      Promosi apa yg ko nk... baju, mknan ke?? barang apa ye?? Dah beli baju raya?? kalau last min takut yg tinggal x sangat cantik je..
                      Semua... aku pun x pasti nk cari apa.... ko tau la... byk tempat jam... kalau blh satu tempat blh dpt semua lagi ok.

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by queencoco View Post
                        raya blik kampung line telco pon mesti trok punya la.gpun sampai raya je.lps tu xde dah.
                        Harap akan ok je... kena tengok tempat... ko skrg kat kampung ke??? Cepatnya dah tau x ada line...

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Nur Imani View Post
                          Ada je lagi yg lawa weii. Ada yg sesetengah tu yg cepat sold out. Atas barang jugak . Aku ada tengok xpax raya plan yg promosi tu sampai 31 Julai. Haa lama lagi tu promosi tu.
                          Ada banyak bagi freebies kalau x silap .
                          Betul tu... byk aku dah tengok dah habis jual... sedih sangat.. T.T yg xpax in sampai 31 julai kalau i beli kad sim baru pun blh dpt x?

                          Comment

                          Working...
                          X