Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tempah t-shirt walaupun sehelai.

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tempah t-shirt walaupun sehelai.

    Salam,

    Saya mengambil tempahan t-shirt walaupun sehelai. Tiada minimum kuantiti. Ready made pun ada.
    Contoh t-shirt:








    banyak lago contoh di blog saya.

    Materials adalah 100% cotton (200gsm).
    Warna t-shirt boleh pilih:
    Black, white, navy blue, ¿¿¿¿ blue, red, yellow. orange, grey.

    Font pun boleh pilih apa saja.

    Size available:
    XS (19 inc)
    S (20 inc)
    M (21 inc)
    L (22 inc)
    XL (23 inc)
    XXL (24inc)
    (measurement is from armpit to armpit)

    Harga:
    Customize : RM30 - Rm35 + RM6 (pos)
    Ready made: RM26 + RM6 (pos)

    jika berminat, sila hubungi:
    [email protected]
    017-6895341


    http://nogold.com/forum/tangible-pro...n-sehelai.html
    Visit my BLOG---------->TALKING T-SHIRT
    Last edited by nor_azmi77; 07 Jun 2008, 09:20 AM.

  • #2
    ha apa lagi kengkawan....mari mari mari.......:biggrin::biggrin:
    Today is the first day of the rest of our lives

    Comment


    • #3
      Originally posted by papa_72 View Post
      ha apa lagi kengkawan....mari mari mari.......:biggrin::biggrin:
      mari-mari, nak tulis apa pun atas tshirt tu pun boleh. asalkan jgn mencarut udah le.

      Comment


      • #4
        t"shirt berkolar ?

        Comment


        • #5
          Originally posted by myfzbiz View Post
          t"shirt berkolar ?
          tshirt collar tak cantik klu print wording. tapi klu nak jugak, aku boleh buatkan..

          Comment


          • #6
            gambar real t-shirt:





            Comment


            • #7
              masih dibuka utk tempahan. selai pun aku buat...

              Comment


              • #8
                Kalau oder banyak takde diskaun ke?

                Kalau koler punye berapa harga? Boleh letak sample gambar tak..

                Comment


                • #9
                  Originally posted by rahza View Post
                  Kalau oder banyak takde diskaun ke?

                  Kalau koler punye berapa harga? Boleh letak sample gambar tak..
                  sila lawati blog saya:
                  TALKING T-SHIRT

                  Comment


                  • #10
                    bila la ko nk ade mesin buat picture sekali...kalau ade aku org pertama order...:

                    Comment


                    • #11
                      ada yg koler bentu V x?

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by MoneyFinder View Post
                        bila la ko nk ade mesin buat picture sekali...kalau ade aku org pertama order...:
                        nanti klu dah ada, aku inform.. he he...

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by eapui View Post
                          ada yg koler bentu V x?
                          kolar bulat je bro..

                          Comment


                          • #14
                            Salam bro..

                            Kalau nak minta buatkan word "Extremen" sprt kat pic bwh ni boleh ke?



                            Kalau kita order lebih dr 1 but the word type not same, also pay rm5/each for postal charge or only pay rm5 for postal charge & rm25 for each t-shirt?

                            rasanya nak order 3 helai but still tak tau word apa yg nak letak. huhuhu..

                            bila dah ready nanti, saya PM bro ;-)
                            Last edited by azizwan; 19 Apr 2008, 10:03 AM.

                            Comment


                            • #15
                              aku nak order la.....:biggrin:
                              Pakej Videografi Perkahwinan [Istana Studio]
                              Pinjaman Peribadi MBSB [24.7 Marketing]
                              UMUR & HartaKu +6013-3811192

                              Comment

                              Working...
                              X