Announcement

Collapse
No announcement yet.

NG Keychain Version2 - Bid with NG$ starting NG$1000

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • NG Keychain Version2 - Bid with NG$ starting NG$1000




    Okay kat sini ada satu lagi Nogold keychain version antik macam dalam gambar tu. Bid yang lepas the highest bid ialah NG$25k.

    Untuk kali ini detailnya adalah seperti berikut:

    Jumlah item: 1
    Starting price: NG$1000
    Incremental: NG$1000
    Delivery cost: included (delivery via pos express - dijamin sampai esok)
    Winner: the highest bid by end of 3rd July 2009 will win.

    Silakan kepada yang berminat!

  • #2
    comel comel...
    aku jadi first bidder....aku letak NG1000...fuh...harapnyer takder sapa la yg berminat

    Comment


    • #3
      :113:cun nya....sure member nogold tengah serba salah ni...banyak menda menarik untuk bid.......memasing sayang NG$.. nak tunggu item best2

      jangan risau.... NG$ tu sentiasa bertambah setiap kali korang posting...post je bebanyak:113::113:

      Comment


      • #4
        up sikit
        NG$2000

        Comment


        • #5
          adeh...
          dah ada org tewaskan aku...:20:...MH...bila last day utk bid nie??:102:

          Comment


          • #6
            Originally posted by disc View Post
            adeh...
            dah ada org tewaskan aku...:20:...MH...bila last day utk bid nie??:102:
            Winner: the highest bid by end of 3rd July 2009 will win.


            lagi 3 hari je:113:

            Comment


            • #7
              Originally posted by disc View Post
              adeh...
              dah ada org tewaskan aku...:20:...MH...bila last day utk bid nie??:102:

              ala NG$ hang byk lg tu kasi up la bid

              Comment


              • #8
                aku dh ada dh key chain ni, dari jauh tgk cam emas tulin

                Comment


                • #9
                  tunggu last day baru nak up bid....:4:

                  Comment


                  • #10
                    xde yang nak lawan bid lg ke

                    Comment


                    • #11
                      bump... higest bid NG$2k by akay

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by mightyhitter View Post
                        bump... higest bid NG$2k by akay

                        cam bakal menang mudah je ni :113:

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by akay View Post
                          cam bakal menang mudah je ni :113:
                          kalo aku bid lebih nnti akay kempunan lak...cian akay...:21:
                          "I'm in Nogold Speakout"
                          ______________Bagiku tak jumpa maka tak kenal.....

                          Comment


                          • #14
                            berkenan gak...tp tak blh lwn bid korang

                            Comment


                            • #15
                              post la bebanyak...
                              semua ada peluang nak menang...kalau ko post bebanyak....mmg leh lawan bid akay tue...:4:

                              Comment

                              Working...
                              X