Announcement

Collapse
No announcement yet.

the best ea that you use?..

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • the best ea that you use?..

    salam aku nak buat poll.. boleh bagi cadangan untuk masukkan nama2 ea yang korang penah pakai..:113::113: pastu aku kaan buat poll yang akan berjalan for 1 month dan dari situ kita sama2 tengok mana ea yang paling best.. tak kira la yang free atau berbayar.. kalau dah ade thread macam ni harap en mod delete kan ye..
    23
    fap turbo
    56.52%
    13
    Rf2009
    4.35%
    1
    winning solution
    8.70%
    2
    forex robot
    0.00%
    0
    banking fx
    4.35%
    1
    trend suffer
    0.00%
    0
    forex autopilot
    4.35%
    1
    forex avenger
    0.00%
    0
    forex killer
    8.70%
    2
    forex funnel
    13.04%
    3

  • #2
    ako tak pakai lagi EA...nak mencari ea yg sesuai gak nie....hhehehe:113::113:

    Comment


    • #3
      sape yang pakai ea post la nam ea korang.. pastu aku akan buat pool.. selama sebulan pool ni berjlaan kita tengok ea mana yang terbaik..:113::113:

      Comment


      • #4
        bankingfx - ea kontroversi...:4::4:

        Comment


        • #5
          trendstuffer...:4:

          Comment


          • #6
            bankingfx. trendstuffer.. baru 2.. ade lagi tak.. sape2 nak tambah lagi.. kita buat dalam 10 ea.. pastu kita vote..

            Comment


            • #7
              ea martingale takde org nak ke....:4:

              Comment


              • #8
                dah 3.. bankingfx. trendstuffer..ea martingale.. lagi tujuh tempat kosong.. apa lagi ea yang korang nak masukkan..:4::4:

                Comment


                • #9
                  ade 10 ea.. jom vote mana yang tebaik..:113::113:

                  Comment


                  • #10
                    bagi aku setakat ni forexfunnel paling best..Tapi EA ni bertumpu kat pair usd/jpy..Bagi aku EA ni generate 70% profit, 30% lost dari overall position yg dibukak..Aku dah try akaun starting 500 USD, total skrg jadi 1400++ USD..Tempoh percubaan 4 hari, starting khamis lepas hinggalah smpi hari ni..





                    kat sini ada EA murah

                    Comment


                    • #11
                      poll ea ni untuk sebulan je.. pas sebulan kita tengok ea mana yang paling banyak dapat vote..

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by x_pd_c_27 View Post
                        bagi aku setakat ni forexfunnel paling best..Tapi EA ni bertumpu kat pair usd/jpy..Bagi aku EA ni generate 70% profit, 30% lost dari overall position yg dibukak..Aku dah try akaun starting 500 USD, total skrg jadi 1400++ USD..Tempoh percubaan 4 hari, starting khamis lepas hinggalah smpi hari ni..





                        kat sini ada EA murah
                        Boleh kongsi ea forexfunnel tu ? mana2 tahu leh tukar aku punyea sistem, ehehe :4:

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by comat007 View Post
                          Boleh kongsi ea forexfunnel tu ? mana2 tahu leh tukar aku punyea sistem, ehehe :4:
                          ye laa..betuL tu.....sharing is caring!!:113::113::8:

                          Comment


                          • #14
                            fap turbo pun boleh tahan jugak dengar cerita.. winning solution macam mana?.. aku ni tak penah trade guna ea ni..:10::10:

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by Nam Ko View Post
                              fap turbo pun boleh tahan jugak dengar cerita.. winning solution macam mana?.. aku ni tak penah trade guna ea ni..:10::10:
                              Aku nak try beli jgk nanti winnis solution, mmg the best, cuba ko try masuk web dia, tgk dia perfomance dia sampai bulan skrng bulan december, mantap, :19:

                              Comment

                              Working...
                              X