Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wajah Asal Fasha Sandha Sebelum Plastic Surgery! Ish Ish Ish

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Wajah Asal Fasha Sandha Sebelum Plastic Surgery! Ish Ish Ish





    (p/s korang tolong le terangkan kat aku celah mana yg dia ni rasa dia mirip fasha sandhapening dah aku pk~X( )

    Bayangkan le kalau nih lah fasha sandha yang real sebelum buat plastic surgery??:21:

    PERHATIAN : GAMBAR INI BUKAN UNTUK MENGAIBKAN MANA2 PIHAK CUMA IANYA DIHANTAR OLEH PEMILIK GAMBAR UNTUK MEMBERITAHU DIRINYA KLON FASHA SANDHA! TERIMA KASIH !

  • #2
    gambar maynyah mana yg ko amik ni

    Comment


    • #3
      isyh.....isyh....gmbr mana ko cekau ni.....aku pn xtau tang mana yg sama ngan fasha tu....

      tang gigi bkn, tang hidung bkn....rs nya rmbt je la sbb hmpr sm pjg klau xpjg mmg totally wrong la klau nk samakn ngan fasha tu.....:4:

      Comment


      • #4
        aku rasa....patut....gambar2 mcm nie di masukkan terus ke dalam koleksi gambar menarik...tak payah bukak thread baru....sebab di kira mcm gambar2 'menarik'

        Comment


        • #5
          hahaha . :21:
          tahapa-hapa la mamat tuh ..
          geli aku ..:31:


          Comment


          • #6
            Originally posted by Titi The Legend View Post
            hahaha . :21:
            tahapa-hapa la mamat tuh ..
            geli aku ..:31:
            kesian fasha sandha tak pasal2 diaibkan sebegitu rupa

            Comment


            • #7
              Originally posted by RM100 View Post
              kesian fasha sandha tak pasal2 diaibkan sebegitu rupa
              eeee.....geli aku tgk....kesian dia:21:
              CLICK to JOIN

              MAIN GAME DAPAT DUIT

              Comment


              • #8
                dah masuk dalam e-mail aku tulih ada sama x muka dia ngan fasha sandha..
                nak buek camno..
                x dapek le den nak nolong...

                Comment


                • #9
                  kesian fasha DARKJAHATZ....
                  CLICK to JOIN

                  MAIN GAME DAPAT DUIT

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Darkjahatz.biz View Post




                    (p/s korang tolong le terangkan kat aku celah mana yg dia ni rasa dia mirip fasha sandhapening dah aku pk~X( )

                    Bayangkan le kalau nih lah fasha sandha yang real sebelum buat plastic surgery??:21:

                    PERHATIAN : GAMBAR INI BUKAN UNTUK MENGAIBKAN MANA2 PIHAK CUMA IANYA DIHANTAR OLEH PEMILIK GAMBAR UNTUK MEMBERITAHU DIRINYA KLON FASHA SANDHA! TERIMA KASIH !
                    ni fasha sendal versi boyan... tengok dia punyer kaler kokoooooooo......wawww senyumannya memikat jiwa ...

                    Comment


                    • #11
                      nak muntah aku tgk....
                      CLICK to JOIN

                      MAIN GAME DAPAT DUIT

                      Comment


                      • #12
                        adusss ngeri giler aku tgk :005:

                        Comment


                        • #13
                          korg taknak wat abatar ke?:041:

                          Comment


                          • #14
                            artikel yang menarik dan membina minda...uwekkkss

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by alonso14 View Post
                              korg taknak wat abatar ke?:041:
                              ko wat la dulu :011:

                              Comment

                              Working...
                              X