Announcement

Collapse
No announcement yet.

Blog Flizzoe: My Life as a Forex Trader

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Blog Flizzoe: My Life as a Forex Trader

    Salam,

    Aku dah mulakan blog ni sejak awal tahun ni, dan sekarang dah cukup 3 bulan benda ni online. mulanya aku nak buat content macam2. last2 tak jadi, aku focus pasal forex jer.

    content 100% english, kalau ada error sila inform.

    aku akan update trading idea aku, bila aku ada masa dan idea. sila ambil perhatian, apa2 yang ditulis, hanya sekadar idea, tak semestinya aku akan trade.

    apa2 pun, harap dapat lawat blog aku yang biasa2 ni
    apa2 hal aku update kat sini :wink:

    my life as a forex trader
    stock clearance minyak enjin kereta/motor

  • #2
    baru letak new post, harap dapat lawat sekejap

    my life as a forex trader
    stock clearance minyak enjin kereta/motor

    Comment


    • #3
      Posted new stuff in there, topic: This Week Plan.

      Boleh lawat di sini:
      my life as a forex trader

      thank you :wink:
      stock clearance minyak enjin kereta/motor

      Comment


      • #4
        new update posted just now. feel free to visit

        my life as a forex trader
        stock clearance minyak enjin kereta/motor

        Comment


        • #5
          finally, dah letak trading idea baru untuk minggu ni
          boleh lawat:
          my life as a forex trader
          stock clearance minyak enjin kereta/motor

          Comment


          • #6
            hari ada dua post baru:
            The $10 Account Game a.k.a. The Flizzoe's Game dan Today's Trading Idea :biggrin:

            Boleh lawat di:
            my life as a forex trader
            stock clearance minyak enjin kereta/motor

            Comment


            • #7
              hari ni update jurnal trading untuk flizzoe's game dan share sket strategy yang digunakan. boleh tengok di my life as a forex trader
              stock clearance minyak enjin kereta/motor

              Comment


              • #8
                update new stuff..
                boleh lawat di: my life as a forex trader

                thank you
                stock clearance minyak enjin kereta/motor

                Comment


                • #9
                  dah tambah entry baru, My Trades This Week.
                  boleh baca di sini: my life as a forex trader

                  terima kasih
                  stock clearance minyak enjin kereta/motor

                  Comment


                  • #10
                    Yosh!

                    Baru update blog, mid week trading bias :biggrin:

                    boleh baca di sini: my life as a forex trader

                    terima kasih
                    stock clearance minyak enjin kereta/motor

                    Comment


                    • #11
                      Update untuk weekly wrap dan flizzoe's game trading journal (dengan screenshot trading )

                      boleh tengok di sini: my life as a forex trader
                      stock clearance minyak enjin kereta/motor

                      Comment


                      • #12
                        update terbaru: Trading Ideas for Next Week
                        boleh baca di sini: my life as a forex trader

                        terima kasih
                        stock clearance minyak enjin kereta/motor

                        Comment


                        • #13
                          baru update blog, trading idea untuk hari ini.
                          boleh baca di sini: my life as a hardcore forex trader o.O

                          sesiapa yang berminat untuk exchange link, boleh inform
                          yang nak promote service, jual barang pun bley jugak, itu kena discuss :biggrin:
                          stock clearance minyak enjin kereta/motor

                          Comment


                          • #14
                            dah update trading idea untuk hari ini. boleh baca kat sini: my life as a hardcore forex trader o.O

                            terima kasih
                            stock clearance minyak enjin kereta/motor

                            Comment


                            • #15
                              blog dah bertukar tajuk.. skarang ni content kadang2 pasal forex.. kadang pasal benda lain... boleh lawat kat sini.. thank you

                              Aku Budak Law -_-"
                              stock clearance minyak enjin kereta/motor

                              Comment

                              Working...
                              X