Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem Beli Barang Online

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problem Beli Barang Online

    Aku tak tau nak letak soalan ni bawah kategori thread mana. So, Letak kat sini jer lah.

    Aku ada buat pembelian barang melalui clickbankmall. memua, aku pakai debit card aku.
    Tak lepas. Lepas tu, aku mintak tolong membar aku beli pakai redit dia, pun tak lepas.
    Lastly, dia beli pakai paypal - tak lepas jugok.

    Ada sapa2 yg blh mjawab soalan aku ni tak?

    URGENT NI.

    Makasih!!!

  • #2
    Hurm .. brg apa ko beli tu?

    Comment


    • #3
      beli kapal kot.....

      Comment


      • #4
        semua @ clickbank

        blh kata semua barang yg aku nak beli kat clickbank tu. aku nak beli keyword elite.
        contoh barang2 : contohnya : Downloads - Top Sites

        Comment


        • #5
          beli barang online memang kadang2 ada banyak problem. takut xselamat pun satu gak.
          kalau nak beli barang online frome international website, terutamanya dari US, utk make sure barang selamat, make sure guna Viaddress. sebabnya ada certain website di US xle deliver barang ke luar negara mereka. so Viaddress akan bagi kita alamat US virtual masa kita register. so kita boleh guna alamat tu utk purchase barang. then lepas beli, Viaddress akan hantar barang tu ke rumah kita kat malaysia ni. kalau website tu xterima kad kredit, Viaddress akan tolong belikan & dia xcaj komisen sesen pun. sy da try beberapa kali. senang. pastu yang penting murah & selamat.

          www.viaddress.com

          Comment


          • #6
            ebay secure..paypal secure.. CC direct ker paypal.. paypal ke sumer website..so website tu takleh access ker CC kita sbb dia sangkut kat paypal jer.
            tapi berhati2lah jugak.. tgk status penjual dan kalau dekat2 nie COD jer..

            Comment

            Working...
            X