Announcement

Collapse
No announcement yet.

kegunaan lain lektop

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • kegunaan lain lektop

    laptop ni byk kegunaan sebenarnya....




















  • #2
    paling xleh blah yg nih....:011::011::011::011:

    Comment


    • #3
      kalo TT tak penah try salah 1 kat atas ni..aku tak caye:041:

      Comment


      • #4
        tt mana ada lektop.......ko la try..:005::005::005::005:

        Comment


        • #5
          perghh orang kaya jerk leh buat camni...kekeke....selamber jer..
          haku nak dapat laptop sebijik pun bukan main susah..
          31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

          bila nak cecah 30k ni

          Comment


          • #6
            1 lg kegunaan yg den prnh nmpk bg org pompuan dorang wat cermin mekap..sian leptop tu..

            Comment


            • #7
              tak besh pun thread nie

              Comment


              • #8
                Originally posted by kingnorth View Post
                tak besh pun thread nie
                ko tak penah tgk ke nik hasri dgn kathi wat mcm tu...

                p/s: Dorg bos raja utara n zck

                Comment


                • #9
                  macam macam hal
                  [CENTER]Kuasa BulkSMS 6 sen untuk Semua NetWork - 1SMSCafe-Internet SMS Termurah dan Terbaik di pasaran

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Pappa View Post
                    ko tak penah tgk ke nik hasri dgn kathi wat mcm tu...

                    p/s: Dorg bos raja utara n zck
                    oit.. sapa ko nie arr...jgn disebut nama dua org tu kat sini.. aku alergik..:041::041:

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by kingnorth View Post
                      oit.. sapa ko nie arr...jgn disebut nama dua org tu kat sini.. aku alergik..:041::041:
                      alargik ke syg...:011::011::011:

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Pappa View Post
                        alargik ke syg...:011::011::011:
                        oit.. tak senang duduk aku dibuatnyer... sapa ko arr... tensen tul nie.. byk keje..nak nogo pun tak leh..

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by kingnorth View Post
                          oit.. tak senang duduk aku dibuatnyer... sapa ko arr... tensen tul nie.. byk keje..nak nogo pun tak leh..
                          aku kamaruddin...:011::011:.. ko buat ape tu.line bz byk jammed..

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Pappa View Post
                            aku kamaruddin...:011::011:.. ko buat ape tu.line bz byk jammed..
                            hahaha.. ko kamarudin.. aku bapak kamarudin:011::011::011:

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by kingnorth View Post
                              hahaha.. ko kamarudin.. aku bapak kamarudin:011::011::011:
                              murali ke ni...:011::011::011:

                              Comment

                              Working...
                              X