Announcement

Collapse
No announcement yet.

Salam perkenalan..

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Salam perkenalan..

    SAlam, selamat berkenalan..
    ....
    Mudah.my makin susah? bole cuba sini ---> www.diskaun.my percuma saje..

  • #2
    hai

    hai salam perkenalan

    Comment


    • #3
      welkam to NG :113:
      happy posting

      Comment


      • #4
        welcome bro..hepy posting..
        31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

        bila nak cecah 30k ni

        Comment


        • #5
          Selamat datang ke Nogold. Tak rugi anda join sebab berbaloi-baloi. Jgn lupa sentiasa Undi ABU sebab, dengan mengundi ABU Bidding Point anda akan naik dan anda berpeluang untuk menang lucky draw setiap hari! Cepat...jgn tunggu lagi. Undi ABU di NGSS

          Comment


          • #6
            Originally posted by AbuPhowwer! View Post
            Selamat datang ke Nogold. Tak rugi anda join sebab berbaloi-baloi. Jgn lupa sentiasa Undi ABU sebab, dengan mengundi ABU Bidding Point anda akan naik dan anda berpeluang untuk menang lucky draw setiap hari! Cepat...jgn tunggu lagi. Undi ABU di NGSS
            huiyo mcm AF la pulak.. :027:
            ....
            Mudah.my makin susah? bole cuba sini ---> www.diskaun.my percuma saje..

            Comment


            • #7
              Originally posted by akay View Post
              welkam to NG :113:
              happy posting
              TQ.. nasib baik ko remind aku.. dh lama join tp xdak post lagi,, nasib baik ingat password.. :005:
              ....
              Mudah.my makin susah? bole cuba sini ---> www.diskaun.my percuma saje..

              Comment


              • #8
                welkam to NG
                happy posting
                :011::011:

                Comment


                • #9
                  Welkem to NG...
                  happy posting...
                  sigpic

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by fine net View Post
                    Welkem to NG...
                    happy posting...
                    kopy paste ke???:011:

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by alonso14 View Post
                      kopy paste ke???:011:
                      ayat standard je tu...:022:
                      tp ayat ko mcm copy akaynye je...:011:
                      sigpic

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by fine net View Post
                        ayat standard je tu...:022:
                        tp ayat ko mcm copy akaynye je...:011:
                        ne de kopy..aku cut trus:011:

                        Comment


                        • #13
                          hai

                          hai salam perkenalan

                          Comment


                          • #14
                            hai salam perkenalan

                            Comment


                            • #15
                              salam jugak

                              Comment

                              Working...
                              X