Announcement

Collapse
No announcement yet.

tennoajak kena banned..la ni da jd NGLegend lak..tahniah

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • tennoajak kena banned..la ni da jd NGLegend lak..tahniah

    cuba tgk status ajak tu da kena banned..
    apa kes..
    permenant banned ke or temporary jek

    Last edited by akay; 13 Nov 2009, 09:33 AM.

  • #2
    yeke??aku rase sbb dia bid tv di luar kemampuan dia..cube tgk thread bid tv tu

    Comment


    • #3
      Originally posted by alonso14 View Post
      yeke??aku rase sbb dia bid tv di luar kemampuan dia..cube tgk thread bid tv tu
      bid tp duit tak cukup nye kes ke?

      Comment


      • #4
        Originally posted by akay View Post
        bid tp duit tak cukup nye kes ke?
        agaknya la kot..cuba ko tgk

        Comment


        • #5
          lor kena banned ka
          DaLaM hAti aDa Labu
          "I'm In NOGOLD SPEAKOUT!"

          Comment


          • #6
            adess..terus dapat banned ker..
            takkan takder warning2 dulu...ayarkkk.....
            takut r camni lau ada banned2 nih....
            31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

            bila nak cecah 30k ni

            Comment


            • #7
              temporary je kot..

              Comment


              • #8
                aku pun prasan kt thread tv tu jugak....

                Comment


                • #9
                  Originally posted by alonso14 View Post
                  temporary je kot..
                  xde lak tulis kat nama dia tu temporary ke permanent banned

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Gitaris Berapi View Post
                    aku pun prasan kt thread tv tu jugak....
                    tp tu kene infract je kan??

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by alonso14 View Post
                      tp tu kene infract je kan??
                      selalunyer infract user still leh online kan..
                      infract ni lebih kurang warning kan..
                      31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

                      bila nak cecah 30k ni

                      Comment


                      • #12
                        pe hal lak nie???:029::029:

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by alonso14 View Post
                          tp tu kene infract je kan??
                          ha'a..

                          x tau la kalo ada kes lain plak...

                          maybe ada sbb dia kna banned.. aku x brani nk komen apa2...:010:

                          Comment


                          • #14
                            aku rasa temporary jek tu
                            admin NG kan bertimbang rasa!
                            DaLaM hAti aDa Labu
                            "I'm In NOGOLD SPEAKOUT!"

                            Comment


                            • #15
                              takder ajak...
                              takder lah penunggu setia nogold...hehehe
                              31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

                              bila nak cecah 30k ni

                              Comment

                              Working...
                              X