Announcement

Collapse
No announcement yet.

Berminat hendak melangani streamyx ???

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Berminat hendak melangani streamyx ???

    Berminat hendak melangani streamyx ???...boleh lah pm saya dia email saya:[email protected] id saya:ajidsimpunk ..boleh layari fs saya [email protected] ..
    kami menawarkan package combo...

    1)kalau ade tepon umah.. cme bayar 30 tuk kntraktor...pastu tggu sbulan bill kluar.. kalau amik pakej 60.. kne byar 120.. dia terus kira tuk bulan yg berikutnya..permulaan x payah bayar ape2..

    2)kalau xde telefon rumah kena bayar 10 duty stem.. kalau dia guna tuk kgunaan sndiri atau dirumah saje cme bayar 75.. kalau guna tuk biz harga lain

    _residential 75
    _biz-personal 200
    _biz-trading,enterprise 300
    _biz-sdn bhd 400

    slunya tuk rumah.. rm75+10duty stem..

    klu dah paham leh antar butiran ko seperti:
    Nama, Alamat Pemasangan, No Tepon & IC, 3 Pilihan Username, Fotokopi IC(ni ko leh amik gambar depan belakang)

    klu tak paham leh add ym aku: ajidsimpunk .....email aku: [email protected]

  • #2
    iklan tambahan

    *75 tu dposit... kalau dh xnkpakai tel dan tak nak pakai streamyx... 75 dpt balik
    *tel umah x yah bayar..tmbah RM10:tel umah ke umah free...tel umah ke hp 30sen sminit

    Comment


    • #3
      Kalau rumah takde fon camane??? bape charge semua sekali???

      Comment


      • #4
        saya sudah potong..
        stimix suCk.

        Comment


        • #5
          Bley cek nama dlu x?

          Comment

          Working...
          X