Announcement

Collapse
No announcement yet.

*cUtEpuMpKin FaN cLub...dAlAm hAtI aDa LaBu**

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • *cUtEpuMpKin FaN cLub...dAlAm hAtI aDa LaBu**

    Originally posted by tennoajak
    aku tak puas hati betul lah guna slogan ni
    ahahaha....nak guna gak!
    selagi tak kena saman!:015:
    DaLaM hAti aDa Labu
    "I'm In NOGOLD SPEAKOUT!"

  • #2
    Originally posted by wakovic
    adesss...ni dah melanggar hak cipta team bola wak nih....
    takda sign kontrak pun pasal slogan tu...:048:

    Originally posted by wakovic
    yeyyy.....

    jangan biarkan cik labu walk alone...wakakakakaaa:011:
    takkan nak pimpin tangan wak pulak:015:
    Originally posted by wakovic
    nak ngundi mendernya kak chik ...

    bideo x der lag nih...:015:
    malam neh kalau wak tak undi aku..siap!:005:
    DaLaM hAti aDa Labu
    "I'm In NOGOLD SPEAKOUT!"

    Comment


    • #3
      cutepumpkin uish.....cayok....semoga berjaya...ehehe
      leh sponsor camping kalau menang nnti yerk...

      Comment


      • #4
        Originally posted by akay
        nak scam la cik pam tu suh vote tp bideo tak anta
        kita berkempen dulu...ahahaha...macam tak biasa lak ngan situasi hari mengundi! mana ada orang undi dulu baru berkempen....kita kempen dulu!:015::005:

        Originally posted by fitrie
        cik labu saya da undi 1...

        p/s : cubaan menscam cik labu... :005:
        tunggu aku scam balik ko fitri kat janda baek!:005:
        DaLaM hAti aDa Labu
        "I'm In NOGOLD SPEAKOUT!"

        Comment


        • #5
          Originally posted by Ejal_Kronik
          emmm jom ngn labu..sure dapat labi nanti..
          mana boleh kongsi2 neh...:012:
          Originally posted by wakovic
          mari vote cik labu nih..

          sore merdu..

          tip top...siap ngan dabel air beg..

          1 vote bole tahan lama woo...grenti puas ati :011::011:

          waakakaka...kang aku libas gak ngan air bag si wak neh!:011:

          Originally posted by wakovic
          adesss ko ni jak, cpt la vote cik kiut pamkin ni...

          kata nak menang motto..
          pandailah suh orang mengundi...dia punya vote seketul jek
          wakakaka..hampeh wak!:011:

          Originally posted by Ejal_Kronik
          emmm wak dah vote ker..
          dari tadi lagik BP duk 1 jerk...:005::005::005:
          tu ler pasal...aku takmo cakap apa manifesto aku kat dia selagi
          dia tak undi aku banyak2...wakakaka


          Originally posted by akay
          kroni ke ni..
          kang ada yang tak puas ati :011:
          ko bilang sama orang itu...ada aku kesah!
          wakakaka...
          DaLaM hAti aDa Labu
          "I'm In NOGOLD SPEAKOUT!"

          Comment


          • #6
            Originally posted by Don_corleone View Post
            cutepumpkin uish.....cayok....semoga berjaya...ehehe
            leh sponsor camping kalau menang nnti yerk...
            caiyok..caiyok..caiyok!
            go..go...go..ale..ale...ale
            wakakaka...

            setakat sponsor makan apa ada hal!:045:
            DaLaM hAti aDa Labu
            "I'm In NOGOLD SPEAKOUT!"

            Comment


            • #7
              untuk kak_chik!
              terima kaseh banyak2 sebab buat fans club untuk cik labu
              ahahahaha!
              DaLaM hAti aDa Labu
              "I'm In NOGOLD SPEAKOUT!"

              Comment


              • #8
                aku dah vote 29 undi. Tak caya cek BP aku
                "Saya menyertai Nogold Speakout"

                Comment


                • #9
                  Originally posted by tennoajak View Post
                  aku dah vote 29 undi. Tak caya cek BP aku
                  bukan ka ko punya bid dari bulan lepas tak berganjak-ganjak!
                  ajak!:035:
                  mana aku ada antar bideo..nipu tul!
                  waaaa:012:
                  DaLaM hAti aDa Labu
                  "I'm In NOGOLD SPEAKOUT!"

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by cutepumpkin View Post
                    bukan ka ko punya bid dari bulan lepas tak berganjak-ganjak!
                    ajak!:035:
                    mana aku ada antar bideo..nipu tul!
                    waaaa:012:
                    abis tu bideo siluncai terjun ngan labu2nya sapa yg antar :034::034:
                    "Saya menyertai Nogold Speakout"

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by tennoajak View Post
                      abis tu bideo siluncai terjun ngan labu2nya sapa yg antar :034::034:
                      ahahahaha..siot!..siot!..siot!...
                      itu pak pandir yang antar kot!:005:
                      DaLaM hAti aDa Labu
                      "I'm In NOGOLD SPEAKOUT!"

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by cutepumpkin View Post
                        ahahahaha..siot!..siot!..siot!...
                        itu pak pandir yang antar kot!:005:
                        apsal ko mengiring ke tepi lak. Pak pandir pusingkan ko ke?
                        "Saya menyertai Nogold Speakout"

                        Comment


                        • #13
                          bagusnya dah ada fan club
                          sokong cutepumpkin

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by tennoajak View Post
                            apsal ko mengiring ke tepi lak. Pak pandir pusingkan ko ke?
                            ahahahaha...tukar posisi lak..asyik telentang jek!:011:
                            DaLaM hAti aDa Labu
                            "I'm In NOGOLD SPEAKOUT!"

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by tomato View Post
                              bagusnya dah ada fan club
                              sokong cutepumpkin
                              thanks tomato...undi saya banyak2 tau!
                              saya musti piley!:045:
                              DaLaM hAti aDa Labu
                              "I'm In NOGOLD SPEAKOUT!"

                              Comment

                              Working...
                              X