Announcement

Collapse
No announcement yet.

NG list @ Facebook

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • NG list @ Facebook

    Sapa yang nak suruh member NG add as friend kat Facebook leh ar letak id kat sini.

    1. razak othman
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  • #2
    saye Kam Arra

    jgn lupe add saye ;-)


    I LOVE What I Do

    Comment


    • #3
      ok aku dah create satu group kat fb...

      leh join gak

      https://www.facebook.com/group.php?g...5687608&ref=mf


      I LOVE What I Do

      Comment


      • #4
        ape ek aku nye id :011:

        Comment


        • #5
          riniroses82
          DaLaM hAti aDa Labu
          "I'm In NOGOLD SPEAKOUT!"

          Comment


          • #6
            Mohamad Fitrie

            Comment


            • #7
              Ejal Chronicles
              31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

              bila nak cecah 30k ni

              Comment


              • #8
                facebuk ni aper?besh ke ?

                caner nak reg ek?:015:

                Comment


                • #9
                  Qree Mall
                  try le carik & add.
                  tp tlg anta msg perknalkn diri skali sbb aku xde suke2 je nk add org.
                  xde msg perkenalan xde add.
                  |huh|

                  Comment


                  • #10
                    jgn lupa add haku ooo.
                    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

                    bila nak cecah 30k ni

                    Comment


                    • #11
                      Add la aku sekali..

                      zulfahimi ali

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by sir_biliswira View Post
                        Add la aku sekali..

                        zulfahimi ali
                        orite..sepantas kilat....wakakakaka
                        31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

                        bila nak cecah 30k ni

                        Comment


                        • #13
                          Dah approve dah bro... TQ

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by sir_biliswira View Post
                            Add la aku sekali..

                            zulfahimi ali
                            cam ku kenal awek ni. Opss id ni :005:

                            Accept ler

                            Originally posted by Gitaris Berapi
                            id aku adalah nama aku yg sebenarnya..

                            Muhammad Arif bin Asat..

                            kalo berani, add la...:037:
                            Ceh scam. Muhamamad alif ada ler

                            Originally posted by qree View Post
                            Qree Mall
                            try le carik & add.
                            tp tlg anta msg perknalkn diri skali sbb aku xde suke2 je nk add org.
                            xde msg perkenalan xde add.
                            aku dah request
                            "Saya menyertai Nogold Speakout"

                            Comment


                            • #15
                              aku xreti tanam2 pokok nih...:011:

                              Comment

                              Working...
                              X