Announcement

Collapse
No announcement yet.

Website Temporary Unavailable???

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Website Temporary Unavailable???

    Website Temporary Unavailable

    The backend server is having temporary difficulties, causing the site to not load. Please contact the hosting support then check back later. Thank you for understanding.


    Message Automatically Generated by BlockDos.Net

    ---------------

    arini xleh layan NG langsung........:037::037:
    bukak page sush tul nk lepas....x abis2 msg kt atas tu kuar.....

    adakah tenet aku yg slow atau NG yg slow???:036::036:

    adakah korng rasakan apa yg aku rasa.....???:036:

  • #2
    aku baru terkene camtu td..kat opis aku td ok je
    ko baru kene ke??

    Comment


    • #3
      kat umah aku ni pon camtu gak..
      da kena rasuk semula ke ng ni..
      aritu da ok je

      Comment


      • #4
        teruk sangat dah arini.....

        aku out ah.....xleh tahan............

        Comment


        • #5
          ujan lebat, so net jadi kqacau kot...huhu.tp apsal site NG je, site lain ok lak..connection ke server kot..

          Comment


          • #6
            ujan..line tenet slow..
            uhuhuhhu

            Comment


            • #7
              Originally posted by deale30 View Post
              ujan..line tenet slow..
              uhuhuhhu
              line slow atau NG ada prob???
              aku browsing tempat lain ok jer...
              kalau NG & CG amat slow...


              tapi, slow2 NG pun ejal menang gak tikus... hehehe...

              Comment


              • #8
                tula..
                kadang2 laju je loading.. tp x refresh lak..:013:
                No text found

                Comment


                • #9
                  arini pon lambat gak aku rase

                  Comment


                  • #10
                    laa..haku ingatkan haku jer y selalu jado camni..
                    td pun jadi lagik...
                    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

                    bila nak cecah 30k ni

                    Comment


                    • #11
                      problem dengan routing atau pun masalah dengan hardware hosting ni. sabar2 ye...

                      Comment


                      • #12
                        aku pun sama... nak load slow... padahal internet kat office nie laju.....

                        Comment


                        • #13
                          mlm ni pn kena gak....huhu......
                          web lain ok jer laju gak......huhu..

                          Comment


                          • #14
                            pagi ni laju..........mantap gitu....mungkin sbb xder orng lagi......
                            tp aku xleh tahan ngantuk la plak...huhu..........

                            Comment


                            • #15
                              best tul laju2 gini..

                              Comment

                              Working...
                              X