Announcement

Collapse
No announcement yet.

selamat hari lahir AYU yang ke............

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • selamat hari lahir AYU yang ke............

    salam

    warga NG menyambut bday nyer hari ni
    hari lahir AYU.ALEYA


    jom wish ramai ramai




    first thing first

    fast nak ucapkan
    selamat hari lahir lah
    untuk ko AYU
    semoga panjang umo dan murah lah rezeki selamanyer
    umo dah berapew dah AYu oi
    whahahhahah :015: :015: :015:



  • #2
    Originally posted by fasTiffany View Post
    salam

    warga NG menyambut bday nyer hari ni
    hari lahir AYU.ALEYA


    jom wish ramai ramai




    first thing first

    fast nak ucapkan
    selamat hari lahir lah
    untuk ko AYU
    semoga panjang umo dan murah lah rezeki selamanyer
    umo dah berapew dah AYu oi
    whahahhahah :015: :015: :015:
    Ayu aleya ker ni.....happy besday.......ehehe...:047::005::005:

    Comment


    • #3
      sapa si AYU tu?
      the Oranje Forever!!!!

      Comment


      • #4
        Originally posted by fasTiffany View Post
        salam

        warga NG menyambut bday nyer hari ni
        hari lahir AYU.ALEYA


        jom wish ramai ramai




        first thing first

        fast nak ucapkan
        selamat hari lahir lah
        untuk ko AYU
        semoga panjang umo dan murah lah rezeki selamanyer
        umo dah berapew dah AYu oi
        whahahhahah :015: :015: :015:
        hepi besday..
        da semakin kurang umur tu :011:
        ada wat makan2 ke..
        kalu ada leh aku join :011:

        Comment


        • #5
          hmmm happy birthday sis... moga panjang umur n murah rezeki
          kalu ade mkn2 jgn lupe jemput saye okies


          I LOVE What I Do

          Comment


          • #6
            hepi beshday ayu

            tapi sapa ayu ek
            leh berkenalan :005:
            Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
            I'm good friend like a computer
            I 'enter' ur life,
            'save' u in my heart,
            'format' ur problems,
            'shift' u 2 opportunities
            and never 'delete' u from my memory

            Comment


            • #7
              Originally posted by the Oranje View Post
              sapa si AYU tu?


              ayu tu AYU.ALEYA tgk lah orang yang kat avata nyer tu lah orang nyer :048:


              Comment


              • #8
                Originally posted by akay View Post
                hepi besday..
                da semakin kurang umur tu :011:
                ada wat makan2 ke..
                kalu ada leh aku join :011:

                ada lah tu makan makan
                tapi kene tanyer tuan punyer badan lah sendiri
                whahahahah


                Comment


                • #9
                  epy besday ayu..
                  jom kepci..alonso lanjer...:005::005:
                  31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

                  bila nak cecah 30k ni

                  Comment


                  • #10
                    hepi besday ayu,semoga panjang,murah rezeki,semoga panjang jodoh kite..:005::005::005::005::005:





                    gurau je....naya je kang...:005:
                    sigpic

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by fasTiffany View Post
                      ayu tu AYU.ALEYA tgk lah orang yang kat avata nyer tu lah orang nyer :048:
                      ooooooooo yg kat avatar tu, epi besdey!

                      p/s sapa ayu tuh?hentam sajalah labu:005:
                      the Oranje Forever!!!!

                      Comment


                      • #12
                        hepi besday yg ke 35 utk ayu..............

                        Comment


                        • #13
                          Ayuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......................... manala gi bebudak ni... yang sorang ni bila dah keluar tak tahu nak balik rumah (ikut style citer kat Bujang Lapok)... anyway selamat hari jadi.... terlebey sudah...:015:
                          [CENTER]Kuasa BulkSMS 6 sen untuk Semua NetWork - 1SMSCafe-Internet SMS Termurah dan Terbaik di pasaran

                          Comment


                          • #14
                            Habby birthday cik ayu...

                            semoga sentiasa dirahmati .

                            **jom mandi sungai :011:

                            Comment


                            • #15
                              apy besday ayu lena

                              Comment

                              Working...
                              X