Announcement

Collapse
No announcement yet.

Assalamualaikum w.b.t. dan salam sejahtera.

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Assalamualaikum w.b.t. dan salam sejahtera.

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.
    Nama betul : Hazique
    Nick : jellybelly
    Umur : 24 tahun
    Tarikh Lahir : 27 Julai 1985
    Tempat tinggal : Petaling jaya

    Bagaimana mengetahui Nogold.com : dari EJAL_KRONIK dan RUSHDI( sakuragi kot ID dia..)
    Tujuan memasuki NoGold.com : mengisi masa terluang
    Referal Anda :EJAL_KRONIK

    Ucapan perkenalan :

    Puas saya memikirkan perkataan dan ayat-ayat yang catchy untuk memperkenalkan diri seperti member-meber lain disini, namun ini sahaja yang terbaik saya mampu reka..apa2 pun..selamat berkenalan..sekiranya salah, harap minta beri tunjuk ajar serta jalan yang LURUS..terima kasih.

    Peace!:048:

  • #2
    selamat datang dan selamt berposting dgn penuh etika...:048:
    "I'm in Nogold Speakout"
    ______________Bagiku tak jumpa maka tak kenal.....

    Comment


    • #3
      welkam to NG :113:
      jom main futsal ari jumaat ni

      Comment


      • #4
        Originally posted by jellybelly View Post
        Assalamualaikum dan salam sejahtera.
        Nama betul : Hazique
        Nick : jellybelly
        Umur : 24 tahun
        Tarikh Lahir : 27 Julai 1985
        Tempat tinggal : Petaling jaya

        Bagaimana mengetahui Nogold.com : dari EJAL_KRONIK dan RUSHDI( sakuragi kot ID dia..)
        Tujuan memasuki NoGold.com : mengisi masa terluang
        Referal Anda :EJAL_KRONIK

        Ucapan perkenalan :

        Puas saya memikirkan perkataan dan ayat-ayat yang catchy untuk memperkenalkan diri seperti member-meber lain disini, namun ini sahaja yang terbaik saya mampu reka..apa2 pun..selamat berkenalan..sekiranya salah, harap minta beri tunjuk ajar serta jalan yang LURUS..terima kasih.

        Peace!:048:
        selamat datang jiq ke sini....hehehe.........
        jom mosting...
        31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

        bila nak cecah 30k ni

        Comment


        • #5
          Originally posted by mariahassan View Post
          selamat datang dan selamt berposting dgn penuh etika...:048:
          terima kasih..saya pasti akan menjaga tatatertib serta perlakuan saya..hehehe..

          Comment


          • #6
            Originally posted by akay View Post
            welkam to NG :113:
            jom main futsal ari jumaat ni
            wah..terima kasih! sungguh terharu sbb terus2 ada orang ajak main futsal..
            InsyaAllah ..

            Comment


            • #7
              Originally posted by Ejal_Kronik View Post
              selamat datang jiq ke sini....hehehe.........
              jom mosting...
              wakakaka..dah lama nak register NG tapi hari nih baru berkesempatan..adess..banyak butang2 lah kat sini..nak multiple quote pun tak tau..wakakaka..

              gomo kelate gomo..kalau bukan kerana jiran saya(badut) mesti kelate dok leh gi ke final..wakakaka..

              Comment


              • #8
                Originally posted by jellybelly View Post
                wakakaka..dah lama nak register NG tapi hari nih baru berkesempatan..adess..banyak butang2 lah kat sini..nak multiple quote pun tak tau..wakakaka..

                gomo kelate gomo..kalau bukan kerana jiran saya(badut) mesti kelate dok leh gi ke final..wakakaka..
                nak mutliquote click je button yg ade xquote tu

                Comment


                • #9
                  selamat datang:048:

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by akay View Post
                    nak mutliquote click je button yg ade xquote tu
                    thanx..sudah berjaya..hehehe..

                    Originally posted by alonso14 View Post
                    selamat datang:048:
                    selamat bertahan di STAMFORD BRIDGE minggu nih..!!

                    Comment


                    • #11
                      welcome to NG!!

                      enjoy your stay here..

                      cheers!:048:

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by reefazmie View Post
                        welcome to NG!!

                        enjoy your stay here..

                        cheers!:048:
                        cheers 2 u too mate..:045:

                        Comment


                        • #13
                          welcome to NG dan selamat berposting dengan aman...:011:

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by zCk View Post
                            welcome to NG dan selamat berposting dengan aman...:011:
                            terima kasih..owh itu sudah pasti..saya bukanlah spesis homo sapien yang suka buat onar dengan mencerca org lain..hehehe..

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by jellybelly View Post
                              Assalamualaikum dan salam sejahtera.
                              Nama betul : Hazique
                              Nick : jellybelly
                              Umur : 24 tahun
                              Tarikh Lahir : 27 Julai 1985
                              Tempat tinggal : Petaling jaya

                              Bagaimana mengetahui Nogold.com : dari EJAL_KRONIK dan RUSHDI( sakuragi kot ID dia..)
                              Tujuan memasuki NoGold.com : mengisi masa terluang
                              Referal Anda :EJAL_KRONIK

                              Ucapan perkenalan :

                              Puas saya memikirkan perkataan dan ayat-ayat yang catchy untuk memperkenalkan diri seperti member-meber lain disini, namun ini sahaja yang terbaik saya mampu reka..apa2 pun..selamat berkenalan..sekiranya salah, harap minta beri tunjuk ajar serta jalan yang LURUS..terima kasih.

                              Peace!:048:
                              welkang bro.. nie kroni ejal ler nie yek ekekkee... enjoyzzzzz:015::015:

                              Comment

                              Working...
                              X