Announcement

Collapse
No announcement yet.

Berminat untuk jd usahawan? Jom join Group Taipan 181

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Berminat untuk jd usahawan? Jom join Group Taipan 181

    Salam,

    Saya nak share sikit kata-kata orang yang dah berjaya:

    Nak kaya join Taipan 181
    Nak berjaya masuk Taipan 181
    Nak bimbingan sertai Taipan 181
    Nak bersatu bersama Taipan 181
    Nak harmoni hanya Taipan 181
    Tiada syarat tiada sekatan
    Semua orang boleh dapat jika benar2 anda buat.

    Marketing plan yang terbaik untuk anda.

    1st check - 4k - 7k

    Monthly income above 1k jika dapat at least 2 rakan kongsi and maksimum 4 orang rakan kongsi.

    Berminat?? Sila PM saya untuk keterangan lanjut.

    TQ.

  • #2
    cerita je lah kat sini apa bendanya
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

    Comment


    • #3
      Originally posted by usahawanmuda View Post
      Salam,

      Saya nak share sikit kata-kata orang yang dah berjaya:

      Nak kaya join Taipan 181
      Nak berjaya masuk Taipan 181
      Nak bimbingan sertai Taipan 181
      Nak bersatu bersama Taipan 181
      Nak harmoni hanya Taipan 181
      Tiada syarat tiada sekatan
      Semua orang boleh dapat jika benar2 anda buat.

      Marketing plan yang terbaik untuk anda.

      1st check - 4k - 7k

      Monthly income above 1k jika dapat at least 2 rakan kongsi and maksimum 4 orang rakan kongsi.

      Berminat?? Sila PM saya untuk keterangan lanjut.

      TQ.
      bape lame ko dah buat taipan 181??:023:

      Comment


      • #4
        lamp berger ke ni??

        Comment


        • #5
          aku nak jadi kaya.:048:
          ceramic apa citer?
          the Oranje Forever!!!!

          Comment


          • #6
            nie group Hai-O.. tul tak??

            Comment


            • #7
              aah...baru je masuk. saya tgk group ni byk bagi bimbingan kat orang2 baru. boleh kata dlm seminggu ada 3 kali biztalk & kelas pengukuhan.

              Comment

              Working...
              X