Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gath Buke Posa NG

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Gath Buke Posa NG

    salamz kekawan,

    bulan posa dah nak tiba..
    tak teringin ke kita berbuka posa sesama...
    gi pekena seafud ke..tomyam ke.. ape ke..

  • #2
    Originally posted by deale30
    salamz kekawan,

    bulan posa dah nak tiba..
    tak teringin ke kita berbuka posa sesama...
    gi pekena seafud ke..tomyam ke.. ape ke..
    jom laaaa...ahad ni....kat area kl...ko jadi organizer...amacam .....ok?
    UPLINE ID: 10159 Upgrade ID : 27272/26974/23495/23079
    PS ID: 19211 UPGRADE ID: 26947/26978/28012/30688
    DOWNLINE PS ID: 29413 UPGRADE ID: 29687/24187


    "YOU SHOULD LEARN HOW TO FALL, BEFORE YOU LEARN HOW TO FLY"

    Comment


    • #3
      aku setuju.... tapi aku BANGKANG sbb posa pertama buka ngan family

      Comment


      • #4
        Originally posted by eikan
        aku setuju.... tapi aku BANGKANG sbb posa pertama buka ngan family
        aku tade family....aku tade kawan...terpaksa buka sesorang......sebab aku tak bole balik kg....ade kelas.....sedih laaaa...tmnkan laa aku bukaa.....huwaaa...da 2 thn aku bebuka sesorang.....nampaknye ni thn ketiga.....
        UPLINE ID: 10159 Upgrade ID : 27272/26974/23495/23079
        PS ID: 19211 UPGRADE ID: 26947/26978/28012/30688
        DOWNLINE PS ID: 29413 UPGRADE ID: 29687/24187


        "YOU SHOULD LEARN HOW TO FALL, BEFORE YOU LEARN HOW TO FLY"

        Comment


        • #5
          ala ala sian monitor..
          meh buke umah aku meh..
          hehehheh...

          kita set date la..tgk bepa ramai setuju ke tak..
          lbh cantik awal bulan..sbb tgh berduit masa tuh

          Comment


          • #6
            kalo KL next weekday ko khabaq je kat mana ...takder aral aku datang

            Comment


            • #7
              Ooooo aku ko tak jemput ye deale. Monitor tu laki ke pompuan. Mana pi kengkawan ko monitor? Kalau nak berbuka ramai2 pi masjd pun ok gak monitor
              "Saya menyertai Nogold Speakout"

              Comment


              • #8
                Originally posted by m0nit0r
                aku tade family....aku tade kawan...terpaksa buka sesorang......sebab aku tak bole balik kg....ade kelas.....sedih laaaa...tmnkan laa aku bukaa.....huwaaa...da 2 thn aku bebuka sesorang.....nampaknye ni thn ketiga.....
                huhuhu.. sedih aku nengok... ko budak U ker? U mana? ... meh aku belanja buka puasa ngan roti canai... syukur lar tue... tak pon gi masjid jerk... terawih sekali...
                -beebo-

                Comment


                • #9
                  weekdays aku bekerja........weekend aku ade klas......kg aku jauh.......msk thn ke-3 ni mmg aku bebuka sesorang laa ....sedih.......tak pnah rase bebuka gan family.......huhuhuuhu....saya insan yg lemah....
                  UPLINE ID: 10159 Upgrade ID : 27272/26974/23495/23079
                  PS ID: 19211 UPGRADE ID: 26947/26978/28012/30688
                  DOWNLINE PS ID: 29413 UPGRADE ID: 29687/24187


                  "YOU SHOULD LEARN HOW TO FALL, BEFORE YOU LEARN HOW TO FLY"

                  Comment


                  • #10
                    Sesape dok area penang tue... organize lar sekali bukak pose sesama... Aku nak balik KL dekat2 raya nanti... lama lagi....
                    -beebo-

                    Comment


                    • #11
                      apa kata 30hb 9 ni...
                      sape tau tmpt besh2...

                      Comment


                      • #12
                        set timer betul² pastu kita buat, kalau bnayak tempat kita buat pool pastu buat kutipan duit siap² pastu kita boleh makan k, kau cadangkan Kelab Tasik Putrajaya

                        Try Usha Sini, Kot² Menarik

                        https://www.facebook.com/adrianacolection

                        Comment


                        • #13
                          sape nak jadi organizer? sila tekan 1
                          UPLINE ID: 10159 Upgrade ID : 27272/26974/23495/23079
                          PS ID: 19211 UPGRADE ID: 26947/26978/28012/30688
                          DOWNLINE PS ID: 29413 UPGRADE ID: 29687/24187


                          "YOU SHOULD LEARN HOW TO FALL, BEFORE YOU LEARN HOW TO FLY"

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by deale30
                            apa kata 30hb 9 ni...
                            sape tau tmpt besh2...
                            ok gak tu..

                            Originally posted by mrgunn
                            set timer betul² pastu kita buat, kalau bnayak tempat kita buat pool pastu buat kutipan duit siap² pastu kita boleh makan k, kau cadangkan Kelab Tasik Putrajaya
                            eh mcm penah pegi je aritu..
                            No text found

                            Comment


                            • #15
                              tarikh pun kita buat pool bukan apa mesti ramai dah ada program masing² kan so pool adalah jawapannya, tarikh deale cakap tu aku pun ok jer

                              Try Usha Sini, Kot² Menarik

                              https://www.facebook.com/adrianacolection

                              Comment

                              Working...
                              X