Announcement

Collapse
No announcement yet.

Syorkan aku tempat praktikal..

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Syorkan aku tempat praktikal..

    Salam rakan2.. aku bakal wat praktikal pada tahun depan dalam sem 3 nanti.. So bolehkah korang syorkan aku tempat2 praktikal tuk aku.. Kalu company korang pakai budak2 praktikal lagi la bagus.. huhu.. Aku kene setel pasal nie selewat2nya awal disember.. :041:

    kelayakkan aku..
    Khusus: Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan
    Universiti: UIAM
    CGPA: xberapa bagus.. 2.5 ajer..
    Bidang ingin diceburi: Marketing, HR, Management, IT, Apa2 saja la yg berkaitan dgn khusus aku.. :dft012:

    kalu boleh aku nak sekitar KL jer.. sbb aku duk kat area TTDI
    dan xder transportation.. ulang alik naik bus ngan LRT jer.. :005:

    please tolong aku.. kalu berjaya aku blanja makan.. :048:

  • #2
    g tgk2 kat jobstreet..
    mesti ada yg cari student utk pektikel

    Comment


    • #3
      Originally posted by akay View Post
      g tgk2 kat jobstreet..
      mesti ada yg cari student utk pektikel
      thanks akak kerna respon..

      sebenarnya saya dah tgk dah.. byk company mintak praktikal tuk 6 bulan.. but UIA praktikal cuma 3 bulan jer.. :dft004:

      rasanya saya apply ajer la dulu.. pastu tanya kalo wat 3bulan jer boleh tak? huhu..

      Comment


      • #4
        Originally posted by kruleznickzam View Post
        thanks akak kerna respon..

        sebenarnya saya dah tgk dah.. byk company mintak praktikal tuk 6 bulan.. but UIA praktikal cuma 3 bulan jer.. :dft004:

        rasanya saya apply ajer la dulu.. pastu tanya kalo wat 3bulan jer boleh tak? huhu..
        akay tu bkn akak.
        laki tuh.
        :011:
        besenye kalo yg nak 6 bln tu mmg diorg xaccept yg mintak 3 bln.
        tp ko leh try laa.
        tgk ko nye thread ni teringat aku thread yg aku pnah bkk masa awal thn nih.
        :4:
        |huh|

        Comment


        • #5
          Originally posted by qree View Post
          akay tu bkn akak.
          laki tuh.
          :011:
          besenye kalo yg nak 6 bln tu mmg diorg xaccept yg mintak 3 bln.
          tp ko leh try laa.
          tgk ko nye thread ni teringat aku thread yg aku pnah bkk masa awal thn nih.
          :4:
          la laki ker.. aku tertipu dengan avatar die..:006:
          sori bro akay.. hehe..

          tu la pasal.. aku pon dah pening nie.. :019:

          ko dapat tak tempat tuk praktikal?

          Comment


          • #6
            Originally posted by kruleznickzam View Post
            la laki ker.. aku tertipu dengan avatar die..:006:
            sori bro akay.. hehe..

            tu la pasal.. aku pon dah pening nie.. :019:

            ko dapat tak tempat tuk praktikal?
            aku da nk abis study dah la.
            da praktikal da tgh thn aritu.
            :4::4::4::4::4:
            |huh|

            Comment


            • #7
              Originally posted by qree View Post
              aku da nk abis study dah la.
              da praktikal da tgh thn aritu.
              :4::4::4::4::4:
              kiranya dah dapat la nie.. ko da contoh CV tak? pass kat aku.. bleh?

              Comment


              • #8
                Originally posted by kruleznickzam View Post
                kiranya dah dapat la nie.. ko da contoh CV tak? pass kat aku.. bleh?
                CV aku rembat format dari jobstreet jer.
                :045:
                |huh|

                Comment


                • #9
                  Originally posted by kruleznickzam View Post
                  kiranya dah dapat la nie.. ko da contoh CV tak? pass kat aku.. bleh?
                  wat siap2 je CV kat jobstreet tu..

                  Comment


                  • #10
                    try mintak tempat pratikal kat CZ
                    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

                    bila nak cecah 30k ni

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by qree View Post
                      CV aku rembat format dari jobstreet jer.
                      :045:
                      hehe.. aku pon nak rembat gak la.. :011:

                      Originally posted by akay View Post
                      wat siap2 je CV kat jobstreet tu..
                      thanks.. tgh update nie.. :045:

                      alamak gambar xder la plak.. nak kene ambik la nie..
                      dah la muka xfotogenik.. :011: :011:

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Ejal_Kronik View Post
                        try mintak tempat pratikal kat CZ
                        CZ tu aper? :032: :032:

                        Comment


                        • #13
                          perunding maju arah sdn bhd.....
                          tapi kat bandar tasik slatan la..
                          hehehe

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by carkey88 View Post
                            perunding maju arah sdn bhd.....
                            tapi kat bandar tasik slatan la..
                            hehehe
                            thanks carkey88..
                            tapi agak jauhla. aku xder kenderaan sendiri..

                            company carkey ker nie?? :011:

                            Comment


                            • #15
                              kat Commerce Zone tade kosong ke??:011:

                              Comment

                              Working...
                              X