Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kalau aku...

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kalau aku...

    salam semua ntuk warga NG yg kukasihi... rasenye adik2.. abg2... kakak2... pakcik2... makcik2... atuk2 (tumpang lalu tok putih... ihik3) nenek2... dan semua2 yg terlibat kat dalam NG niee amat faham tentang game yg saya nak utarakan nie... semoga semuanya terhibur hendaknye.. ihiks3..

    saya mulakan yee....


    kalau aku dapat hadiah kat NG nie kan bestt... :dft012:

  • #2
    kalau teman jadi raja,teman suruh sume rakyat teman join NG... pastu vote teman... eheheheh.. ok tak??? :011:

    Comment


    • #3
      kalau aku jadi PM, tentu aku tak sempat nak lepak sini...

      Comment


      • #4
        Originally posted by kni View Post
        kalau aku jadi PM, tentu aku tak sempat nak lepak sini...
        abis tu nak lepak mane???

        Comment


        • #5
          kalau aku tambah post amacam :005:
          hi orang baru sini
          prenggggggggggggggggggggggggggggg......

          Comment


          • #6
            Originally posted by ellyn85 View Post
            abis tu nak lepak mane???
            kalau aku tak lepak sini, aku lepak kat putrajaya jer...

            Comment


            • #7
              kalau aku kaya raya macam-macam aku nak beli... keh3:011:

              Comment


              • #8
                Originally posted by nur kaseh View Post
                kalau aku kaya raya macam-macam aku nak beli... keh3:011:
                kalau haku banyak duet,nak g melancong sume tmpt... :001:

                Comment


                • #9
                  Originally posted by ellyn85 View Post
                  kalau haku banyak duet,nak g melancong sume tmpt... :001:
                  kalau cam tu aku pun nak join la ellyn:011:

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by nur kaseh View Post
                    kalau cam tu aku pun nak join la ellyn:011:
                    kalau teman nak ikut gak bole kee?

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by mfaxxly_4282 View Post
                      kalau teman nak ikut gak bole kee?
                      kalau aku bwk ko,laki aku nk ltak ane???

                      Comment


                      • #12
                        kalau teman tdo skrg nie kan besttt... huhuhuhu...:039:

                        Comment


                        • #13
                          kalau aku jd jutawan,perghhh...kompom bez...

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by ellyn85 View Post
                            kalau aku jd jutawan,perghhh...kompom bez...
                            memang ar bez... da jadi jutawan... ape ra ko niee...:027:

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by mr.EG View Post
                              kalau aku tambah post amacam :005:
                              hi orang baru sini
                              prenggggggggggggggggggggggggggggg......
                              ni mesti mat rempit nie..
                              ppreeeenng
                              pppppprrrreeeeeeeennnggggg
                              pppppppppprrrrrrrrreeeeeeeeeeennnnnnnnnngggggggg:0 05::005:

                              Comment

                              Working...
                              X