Announcement

Collapse
No announcement yet.

Daily Lucky Draw : 30/10/09 Nokia 1650

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Daily Lucky Draw : 30/10/09 Nokia 1650

    30/10/09 Nokia 1650



    kring kring kring.....aloooooooooooo :015::015:

  • #2
    bilalah mouse wireless nak keluar lagi... teringin sangat nak wireless mouse
    [CENTER]Kuasa BulkSMS 6 sen untuk Semua NetWork - 1SMSCafe-Internet SMS Termurah dan Terbaik di pasaran

    Comment


    • #3
      Originally posted by deale30 View Post
      30/10/09 Nokia 1650



      kring kring kring.....aloooooooooooo :015::015:
      kring kring

      hello

      apa aku dapat henpon ke
      ok tima kasih :011:
      Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
      I'm good friend like a computer
      I 'enter' ur life,
      'save' u in my heart,
      'format' ur problems,
      'shift' u 2 opportunities
      and never 'delete' u from my memory

      Comment


      • #4
        maleh da nak pasang harapan:011:

        Comment


        • #5
          yea2 nak hp......hp aku dah ler baru kne curikk.....

          Comment


          • #6
            huehehuehue... ari jumaat mesti ari enpon.. mari2 post..

            Comment


            • #7
              Originally posted by deale30 View Post
              30/10/09 Nokia 1650



              kring kring kring.....aloooooooooooo :015::015:
              wow....
              nak enpon...nak enpon...
              enpon haku masuk air...
              31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

              bila nak cecah 30k ni

              Comment


              • #8
                Originally posted by Don_corleone View Post
                yea2 nak hp......hp aku dah ler baru kne curikk.....
                Originally posted by Ejal_Kronik View Post
                wow....
                nak enpon...nak enpon...
                enpon haku masuk air...
                ahh korang ni.. ada2 je alasan nk tepon baru.. :21:

                aku pn nk bagi alasan gak ahh..

                aku nk enpon nih.. sbb kredit aku dh abis.... :041::041::041:

                Comment


                • #9
                  Originally posted by alonso14 View Post
                  maleh da nak pasang harapan:011:
                  aku simpati dgn alonso...

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by kni View Post
                    aku simpati dgn alonso...
                    mungkin sbb dia terlalu byk post... :39:

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by kni View Post
                      aku simpati dgn alonso...
                      aku sedey......:041:

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by alonso14 View Post
                        aku sedey......:041:
                        aku ngantuk, tapi kalo dapat hp ni x payah tido pon x pe... kekeke.... :005:

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by kni View Post
                          aku simpati dgn alonso...
                          emm tu r..sapa suh posting ngarut.. :005::036::005::036::005:
                          31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

                          bila nak cecah 30k ni

                          Comment


                          • #14
                            hahaha.. hari ni nak cuba try test la post byk2..

                            kot2 boleh dpt hp ni.. mklum ler, aku org susah.. manade hp. ngeh3..

                            Comment


                            • #15
                              go go enpon.. aku nk menang enpon... yeahh.. :005::005:

                              Comment

                              Working...
                              X