Announcement

Collapse
No announcement yet.

[Terkini] Futsal di Sport Planet Kajang-6/11/09

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Terkini] Futsal di Sport Planet Kajang-6/11/09

    Ahli2 NG dijemput untuk bersama2 menyertai aktiviti Futsal bersama Geng2 NG pada 6/11/2009 di Sport Planet, bandar Teknologi, Kajang. Court telah ditempah oleh saudara ejal pada pukul 10-12. Kehadiran anda semua amat dialu2kan. Sila letak nama sekiranya berminat. Tq.

    Yang ingin turut serta
    1. tennoajak
    2. ejal_kronik
    3. akay
    4. royce5061
    5. Gitaris berapi
    6. alonso
    7. qree
    8. kawan ejal
    9. kawan ejal
    10. bsmohd
    11. komengpyoc
    12. maraippo
    13. ajax932
    Last edited by tennoajak; 06 Nov 2009, 03:54 PM.
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  • #2
    haku dah booking 2 jam tuh..
    mana lagik player2 futsal nogol nih...
    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

    bila nak cecah 30k ni

    Comment


    • #3
      Originally posted by Ejal_Kronik View Post
      haku dah booking 2 jam tuh..
      mana lagik player2 futsal nogol nih...
      kali ni ramai pun tak kisah kot
      "Saya menyertai Nogold Speakout"

      Comment


      • #4
        ada artis tak?:011::011:

        Comment


        • #5
          Originally posted by kingnorth View Post
          ada artis tak?:011::011:
          tengah cari
          "Saya menyertai Nogold Speakout"

          Comment


          • #6
            err....
            ari ape ek futsal tu?
            |huh|

            Comment


            • #7
              dsbbkan aku menang lg, aku nak join jugak ahh kalo camni... :113:

              Comment


              • #8
                erkk.main 2 jam ke??

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Gitaris Berapi View Post
                  dsbbkan aku menang lg, aku nak join jugak ahh kalo camni... :113:
                  sume pemenang NGSS dtg nak join ni..
                  leh makan besar camni :011:

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by akay View Post
                    sume pemenang NGSS dtg nak join ni..
                    leh makan besar camni :011:
                    abis main aku trus balik:005:

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by alonso14 View Post
                      erkk.main 2 jam ke??
                      erkk tu la pasal.. baru brape org join.. sejam je x leh ke?? maybe kali ni aku bawak family aku.. kalo korang 2 jam, aku terpaksa sejam je sbb x nak lewat sgt..

                      Comment


                      • #12
                        aku tak tahu la leh men ke tak sbb awal2 pagi tu aku g pahang...kalo jadi pegi la

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by alonso14 View Post
                          aku tak tahu la leh men ke tak sbb awal2 pagi tu aku g pahang...kalo jadi pegi la
                          ari jumaat tu ko tak keja ke?

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by akay View Post
                            ari jumaat tu ko tak keja ke?
                            jumaat tu aku keje..:041:

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by alonso14 View Post
                              jumaat tu aku keje..:041:
                              hmm, kalo ubah tarikh x leh lg ke?? lgpun baru brape org yg join.. ejal dah book plak.... hmmm

                              Comment

                              Working...
                              X