Announcement

Collapse
No announcement yet.

Salam semua veteran2 NG

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Salam semua veteran2 NG

    Saya baru join..entah macam mana nak buat posting pun. Harap nie-lah caranya...

    Nama:Fern
    Umur: 30s
    DOB: Ogos
    Tinggal:Melaka
    Ketahui NG:dah luper tapi bukan kawan yg rekemen...
    Tujuan:nak menang hadiah cabutan harian...masih blurr
    Ucapan perkenalan: Harap dapat bimbingan veteran2 NG untuk menangi hadiah harian & belajar buat bidding utk benda2 bes2.

  • #2
    Originally posted by fernloo View Post
    Saya baru join..entah macam mana nak buat posting pun. Harap nie-lah caranya...

    Nama:Fern
    Umur: 30s
    DOB: Ogos
    Tinggal:Melaka
    Ketahui NG:dah luper tapi bukan kawan yg rekemen...
    Tujuan:nak menang hadiah cabutan harian...masih blurr
    Ucapan perkenalan: Harap dapat bimbingan veteran2 NG untuk menangi hadiah harian & belajar buat bidding utk benda2 bes2.
    iskh nak jawab pun serba salah,
    Ajak & Alarm jer yang veteran , biasanya nak pi meminang kena bawak depa 2.
    the Oranje Forever!!!!

    Comment


    • #3
      Originally posted by the Oranje View Post
      iskh nak jawab pun serba salah,
      Ajak & Alarm jer yang veteran , biasanya nak pi meminang kena bawak depa 2.
      btul tuh... aku sokong...

      slamat datang... :113:

      tapi tengok date join ko lagi veteren... okt 2005 tuh..

      Comment


      • #4
        veteran da ni..
        aku bru je join ..
        anyway welkam

        Comment


        • #5
          Originally posted by Gitaris Berapi View Post
          btul tuh... aku sokong...

          slamat datang... :113:

          tapi tengok date join ko lagi veteren... okt 2005 tuh..
          veteran perang kot :011:

          Kenapa ek reg 2005 baru ari ni post :032:
          "Saya menyertai Nogold Speakout"

          Comment


          • #6
            dah 4 tahun pe nyer.
            aku pun tak pasan.
            welkam welkam
            the Oranje Forever!!!!

            Comment


            • #7
              Originally posted by fernloo View Post
              Saya baru join..entah macam mana nak buat posting pun. Harap nie-lah caranya...

              Nama:Fern
              Umur: 30s
              DOB: Ogos
              Tinggal:Melaka
              Ketahui NG:dah luper tapi bukan kawan yg rekemen...
              Tujuan:nak menang hadiah cabutan harian...masih blurr
              Ucapan perkenalan: Harap dapat bimbingan veteran2 NG untuk menangi hadiah harian & belajar buat bidding utk benda2 bes2.
              welcome bro..
              rerajin ler lepak kat sini..
              31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

              bila nak cecah 30k ni

              Comment


              • #8
                jangan lupa daftar kan diri anda kat NGMC... ada kat siggy tok... :015:
                [CENTER]Kuasa BulkSMS 6 sen untuk Semua NetWork - 1SMSCafe-Internet SMS Termurah dan Terbaik di pasaran

                Comment


                • #9
                  selamat datang...salam dari newbies...(yg veteren sume dah pakai tongkat) uhuhu

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by tennoajak View Post
                    veteran perang kot :011:

                    Kenapa ek reg 2005 baru ari ni post :032:
                    kan dia dah kata dia x tau camner nak posting... mngkin baru hari ni dia ditunjukkan jalan.. :4:

                    bro fernloo, kalo ada apa2 masalah silalah tanya kami ye.. happy posting! :113:

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by fernloo View Post
                      Saya baru join..entah macam mana nak buat posting pun. Harap nie-lah caranya...

                      Nama:Fern
                      Umur: 30s
                      DOB: Ogos
                      Tinggal:Melaka
                      Ketahui NG:dah luper tapi bukan kawan yg rekemen...
                      Tujuan:nak menang hadiah cabutan harian...masih blurr
                      Ucapan perkenalan: Harap dapat bimbingan veteran2 NG untuk menangi hadiah harian & belajar buat bidding utk benda2 bes2.
                      welcome to NG

                      Comment


                      • #12
                        huhu..baru teringat password kot??...dah dekat 4 tahun baru nak satu post??..:102:

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by fernloo View Post
                          Saya baru join..entah macam mana nak buat posting pun. Harap nie-lah caranya...

                          Nama:Fern
                          Umur: 30s
                          DOB: Ogos
                          Tinggal:Melaka
                          Ketahui NG:dah luper tapi bukan kawan yg rekemen...
                          Tujuan:nak menang hadiah cabutan harian...masih blurr
                          Ucapan perkenalan: Harap dapat bimbingan veteran2 NG untuk menangi hadiah harian & belajar buat bidding utk benda2 bes2.
                          selamat dtg... teman pun agak baru lagi kat sini... ape2 pun moga kamu terhibur di NG nie yee.. cara nak menang... kena buat posting bebanyak kat mane2 forum yang kamu minat... dan tak lupe... vote le teman kat NG superstar... baru BP kamu naik... baru layak dapat hadiah... semoga berjaya... :008: assalammualaikom...:dft012:

                          Comment


                          • #14
                            welcome to NG super duper senior...

                            Comment


                            • #15
                              TT nak berkawan dgn org veteren je rupanya .... :038::038:welkom to NG
                              ..

                              Comment

                              Working...
                              X