Announcement

Collapse
No announcement yet.

Peminat dokumentari bersiri disini!~

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Peminat dokumentari bersiri disini!~

    hehehe.
    korg suke layan dokumentari ape?
    aku bese lyn je mana2 dokumentari kt cenel 551, 553 & 555 kt astro tp kalo secara spesifiknye wat masa ni suke layan Mythbusters & Cities of the Underworld.
    :4::4::4::4:
    |huh|

  • #2
    agrotek kat tv1 ok gak..byk info berguna...:113::113:

    Comment


    • #3
      agrotek?
      tu mcm info pertanian je.
      tp tu ler.
      kalo dokumentari bhs melayu besenye mesti skema xingat.
      susah nk layan....
      huhuhu....
      |huh|

      Comment


      • #4
        aku pon suke lyn agrotek sbb pengacara dia~~~...hohoho~~

        pas2 channel 551 deadlies catch...fuiyoh~~~

        pas2 channel 551 gak extreme engineering....wow!!!sbb ada kne mngena dgn job aku...hehehe
        ______________________
        don't click this or u will...
        http://tinyurl.com/yd3fhfx

        Comment


        • #5
          Dulu aku minat OCC...ala cite american chopper tu...best. Deadliest catch pun superb gaks...Satu lagi survivor....gempaq tu....bleh request ke kat sini?

          Comment


          • #6
            aku terpaksa berebut ngan anak aku nak tengok chanel ni
            huhuhuhu
            yang paling aku suka mythbuster:048:
            Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
            I'm good friend like a computer
            I 'enter' ur life,
            'save' u in my heart,
            'format' ur problems,
            'shift' u 2 opportunities
            and never 'delete' u from my memory

            Comment


            • #7
              Uik...maner tokeh nih?

              Comment

              Working...
              X