Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pulangan dan Insentif Hebat daripada Kopesta

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pulangan dan Insentif Hebat daripada Kopesta

    Salam hormat kawan-kawan dan para usahawan di nogold,

    Hujung October dah nak sampai, sebelum habis promosi bulan October ini, ingin saya menyebarkan khabar baik daripada Kopesta kepada sekalian.

    > Kopesta - Koperasi Pekerja Swasta P. Pinang Berhad

    > Pelaburan : dari RM1,000 sahaja
    > Pulangan :
    RM1,000 --> RM1,800
    RM5,000 --> RM9,900
    RM10,000 --> RM21,600
    > Tempoh pelaburan : 18 bulan
    > Profit : Harian
    > Pengeluaran : minimum RM200 boleh keluarkan dan masuk ke dalam bank
    anda (tak perlu tertunggu-tunggu)

    ### Promosi ###
    Sesiapa yang melabur pada bulan October dan dapat mencari 12 kawan untuk melabur bersama dalam 30 hari dari tarikh mula melabur akan dapat

    satu netbook mini (HP/ACER) yang bernilai ~ RM1,300 dengan PERCUMA !!!


    ***Kebaikan menjadi pelabur Kopesta***

    1) Bonus Perkenalan - 6~11%
    2) Bonus Perkembagan - 8%
    3) Bonus Kepimpinan - 3%
    4) Bonus Generasi - 6%

    Jika inginkan maklumat lanjut mengenai Kopesta atau program melabur ini,
    sila PM saya.

    !!! Peringatan : Promosi netbook mini hanya untuk sesiapa yang melabur pada bulan October ini sahaja..... Rebutlah peluang ini !!!

  • #2
    macam macam jugak koop ni.... :015:
    [CENTER]Kuasa BulkSMS 6 sen untuk Semua NetWork - 1SMSCafe-Internet SMS Termurah dan Terbaik di pasaran

    Comment


    • #3
      Pulangan dan Insentif Hebat daripada Kopesta

      Ya. Dalam akta koperasi : "Koperasi boleh, dengan kelulusan Suruhanjaya, menerima deposit atau pinjaman daripada bukan anggota koperasi".

      Kopesta telah mendapat kelulusan Suruhanjaya Koperasi Malaysia untuk menerima deposit daripada orang ramai. Jadi, program yang dikeluarkan ini dapat memanfaatkan orang ramai, di samping dapat menjadikan satu kerjaya kepada semua supaya boleh mendapat rezeki dengan hanya memperkenalkan pelaburan ini kepada kawan-kawan, demikian sama dengan mutual fund.

      Kopesta adalah didaftarkan di bawah Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM).
      No. Pendaftaran : P-4-0331

      Maklumat lanjut boleh melayari http://www.kopesta.com

      Projek-projek yang dijalankan juga boleh didapati daripada website tu.

      Inginkan maklumat daftar, sila PM saya.

      Terima kasih.

      Comment


      • #4
        Originally posted by kopesta2u View Post
        Ya. Dalam akta koperasi : "Koperasi boleh, dengan kelulusan Suruhanjaya, menerima deposit atau pinjaman daripada bukan anggota koperasi".

        Kopesta telah mendapat kelulusan Suruhanjaya Koperasi Malaysia untuk menerima deposit daripada orang ramai. Jadi, program yang dikeluarkan ini dapat memanfaatkan orang ramai, di samping dapat menjadikan satu kerjaya kepada semua supaya boleh mendapat rezeki dengan hanya memperkenalkan pelaburan ini kepada kawan-kawan, demikian sama dengan mutual fund.

        Kopesta adalah didaftarkan di bawah Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM).
        No. Pendaftaran : P-4-0331

        Maklumat lanjut boleh melayari http://www.kopesta.com

        Projek-projek yang dijalankan juga boleh didapati daripada website tu.

        Inginkan maklumat daftar, sila PM saya.

        Terima kasih.
        apa antara projek yang dijalankan??...

        Comment


        • #5
          Pulangan dan Insentif Hebat daripada Kopesta

          Antara projek-projek adalah pembalakan. Malah, Kopesta adalah koperasi pertama yang cebur dalam aktiviti pembalakan.

          Terdapat juga kawasan seluas 154 ekar di Kupang, Baling dijadikan kawasan perlombongan bijih besi.

          Produk komersial juga dihasilkan oleh Kopesta untuk pasaran tempatan dan luar negara, eg. kopi, lime juice dan pekasam.
          (Produk-produk ini ada diiklankan di Alibaba.com)

          Banyak lagi projek yang bakal dijalankan. Antaranya ialah mesin cuci buah pinggang. Satu pusat dialisis akan dibuka di Selangor dan didaftar di bawah NKF (National Kidney Foundation).

          Sila layar http://www.kopesta.com untuk maklumat lanjut projek kopesta

          Untuk maklumat pendaftaran program pelaburan, sila PM saya.

          Comment


          • #6
            Keuntungan lumayan bagi usaha perkenalan

            Di sini ingin saya membentangkan bonus dan insentif tambahan kopesta. Selain daripada dividen yang dinyatakan dalam mesej yang dahulu, insentif perkenalan adalah seperti di bawah :

            Perkenal 1-2 kawan : 6%
            Contoh : Kawan anda melabur RM1000, anda dapat RM60
            Kawan anda melabur RM5000, anda dapat RM300
            Kawan anda melabur RM10,000, anda dapat RM600

            Perkenal 3-4 kawan : 8%
            Contoh : Kawan anda melabur RM1000, anda dapat RM80
            Kawan anda melabur RM5000, anda dapat RM400
            Kawan anda melabur RM10,000, anda dapat RM800

            Perkenal 5-6 kawan : 10%
            Contoh : Kawan anda melabur RM1000, anda dapat RM100
            Kawan anda melabur RM5000, anda dapat RM500
            Kawan anda melabur RM10,000, anda dapat RM1000

            Perkenal 7 kawan ke atas : 11%
            Contoh : Kawan anda melabur RM1000, anda dapat RM110
            Kawan anda melabur RM5000, anda dapat RM550
            Kawan anda melabur RM10,000, anda dapat RM1,100

            Terdapat juga faedah-faedah lain jika menjadi pelabur Kopesta.
            Saya akan pos lagi kemudiannya.

            Comment

            Working...
            X