Announcement

Collapse
No announcement yet.

Jom jadi member facebook saya dan saya akan hadiahkan hadiah misteri bernilai RM100

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Jom jadi member facebook saya dan saya akan hadiahkan hadiah misteri bernilai RM100

    Assalamualikum semua!!!

    selamat sejahtera

    Anda ada facebook!!!!!!!!!!!!!

    Add saya jadi member anda dan saya akan hadiahkan hadiah percuma bernilai lebih RM100 pada anda

    Semuanya percuma

    web link facebook saya di bawah
    sigpic

    Dapatkan Info PERCUMA Rahsia Kenikmatan SEKS Sebenar Lelaki Wanita di www.rahsiafirdaus.com (016-4650338)

  • #2
    Hadiah misteri tak main la. Kasi tau apa hadiah bernilai RM 100 tu. Ebook?
    In GOD we trust, the rest we audit!-what auditor says..
    member id:11728, deposit id: 19790, 21193, 24938, 26306, 26466, 28197.

    Comment


    • #3
      Dah seumur hidup aku dok Penang,tak tau pulak ada jutawan Penang kat sini.
      the Oranje Forever!!!!

      Comment


      • #4
        Originally posted by galacticos2u View Post
        Hadiah misteri tak main la. Kasi tau apa hadiah bernilai RM 100 tu. Ebook?
        kalau bagi RM100 tu lagi senang
        "Saya menyertai Nogold Speakout"

        Comment


        • #5
          Originally posted by tennoajak View Post
          kalau bagi RM100 tu lagi senang
          Menarik cadangan tu...
          In GOD we trust, the rest we audit!-what auditor says..
          member id:11728, deposit id: 19790, 21193, 24938, 26306, 26466, 28197.

          Comment


          • #6
            Originally posted by galacticos2u View Post
            Hadiah misteri tak main la. Kasi tau apa hadiah bernilai RM 100 tu. Ebook?
            menarik gak tuh..nak add ler klu dpt rm100...:045::045:
            31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

            bila nak cecah 30k ni

            Comment


            • #7
              Originally posted by penangboy View Post
              Assalamualikum semua!!!

              selamat sejahtera

              Anda ada facebook!!!!!!!!!!!!!

              Add saya jadi member anda dan saya akan hadiahkan hadiah percuma bernilai lebih RM100 pada anda

              Semuanya percuma

              web link facebook saya di bawah
              kau tak tau ke facebook ni penaja perang bagi yahudi...kat gaza.....:020:

              Comment


              • #8
                Originally posted by the Oranje View Post
                Dah seumur hidup aku dok Penang,tak tau pulak ada jutawan Penang kat sini.
                apa lagi. Dah boleh mintak belanja pasembur
                "Saya menyertai Nogold Speakout"

                Comment


                • #9
                  Originally posted by penangboy View Post
                  Assalamualikum semua!!!

                  selamat sejahtera

                  Anda ada facebook!!!!!!!!!!!!!

                  Add saya jadi member anda dan saya akan hadiahkan hadiah percuma bernilai lebih RM100 pada anda

                  Semuanya percuma

                  web link facebook saya di bawah
                  ape hadiah misteri tu????ckp cni la..x best misteri2...kalo ebook x pyh la..hihhihii

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by swingerfx View Post
                    ape hadiah misteri tu????ckp cni la..x best misteri2...kalo ebook x pyh la..hihhihii
                    ishk3... misteri sungguh :024:
                    semoga kita bahagia di dunia dan akhirat
                    I'm in Nogold Speakout
                    "KAMI JUGA FORUMER SEPERTI ANDA"

                    Comment


                    • #11
                      kompem ebook nye tu:011:

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by zureyna View Post
                        kompem ebook nye tu:011:
                        cam pernah dapat je cik zue ni :011:
                        "Saya menyertai Nogold Speakout"

                        Comment


                        • #13
                          huh..nyesal takder FB....:102:

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by DiSc View Post
                            huh..nyesal takder FB....:102:
                            Rugi ko tak dapat RM100 :011:
                            "Saya menyertai Nogold Speakout"

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by zureyna View Post
                              kompem ebook nye tu:011:
                              cik zue dah hidu ebook tu...

                              Comment

                              Working...
                              X