Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dragon Ball Fan Club

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dragon Ball Fan Club

    Son Goku melaporkan diri :015:

    Ada ke geng2 dragon ball melepak kat NG ni. Masa awal2 memang aku tak minat langsung citer ni. Dah ler lukisan itam putih je tak macam komik. Satu hari member aku cikgu, dia bawak ke rumah bujang. Tu pun rampas dari anak muridnya. Aku try ler baca & terus jatuh hati. Walaupun banyak lawak bodo tapi takde ler cam senario tu :005:
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  • #2
    aku layan...

    baru je beli DVD dragon ball ni dari episod goku masih kecik (jumpa bulma) smpai ke episod terakhir (dah ada cucu goten)... :113:

    masa muda2 dulu rajin gak kumpul komik dragon ball, tp mcm biasa la, ada je episod yg ilang.. bila x complete ni, rasa mcm x puas je..

    Comment


    • #3
      Originally posted by Gitaris Berapi View Post
      aku layan...

      baru je beli DVD dragon ball ni dari episod goku masih kecik (jumpa bulma) smpai ke episod terakhir (dah ada cucu goten)... :113:

      masa muda2 dulu rajin gak kumpul komik dragon ball, tp mcm biasa la, ada je episod yg ilang.. bila x complete ni, rasa mcm x puas je..
      berapa reganya tu bro. Koleksi buku tu cam bini aku dah buang je masa dia kemas stor :034:
      "Saya menyertai Nogold Speakout"

      Comment


      • #4
        Originally posted by tennoajak View Post
        berapa reganya tu bro. Koleksi buku tu cam bini aku dah buang je masa dia kemas stor :034:
        original price

        Vol 1 - 153 (goku kecik - vs vegeta) = RM126.90

        Vol 1 - 291/end (vs fliza - majin buu) = RM226.90

        tp masa aku beli ada promosi.. dua2 tu dlm RM125 x silap aku...

        Comment


        • #5
          Originally posted by Gitaris Berapi View Post
          original price

          Vol 1 - 153 (goku kecik - vs vegeta) = RM126.90

          Vol 1 - 291/end (vs fliza - majin buu) = RM226.90

          tp masa aku beli ada promosi.. dua2 tu dlm RM125 x silap aku...
          perghh RM350 gak. Tapi layan buku lagi feel
          "Saya menyertai Nogold Speakout"

          Comment


          • #6
            Originally posted by Gitaris Berapi View Post
            original price

            Vol 1 - 153 (goku kecik - vs vegeta) = RM126.90

            Vol 1 - 291/end (vs fliza - majin buu) = RM226.90

            tp masa aku beli ada promosi.. dua2 tu dlm RM125 x silap aku...
            makkk aiii rege....baek donload jerk..hikk hikk..
            31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

            bila nak cecah 30k ni

            Comment


            • #7
              Originally posted by Ejal_Kronik View Post
              makkk aiii rege....baek donload jerk..hikk hikk..
              nak donlod berzaman. Pastu silap2 ada yg takde
              "Saya menyertai Nogold Speakout"

              Comment


              • #8
                aku pun peminat setia dragonball gak...dari zaman skolah lagi...

                Comment


                • #9
                  Originally posted by tennoajak View Post
                  nak donlod berzaman. Pastu silap2 ada yg takde
                  hahah..tul gak tuh....kadng2 gambar tak clear...
                  jd sapa y dah beli kat sni...meh nak copy..hik hikk:005:
                  31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

                  bila nak cecah 30k ni

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Ejal_Kronik View Post
                    hahah..tul gak tuh....kadng2 gambar tak clear...
                    jd sapa y dah beli kat sni...meh nak copy..hik hikk:005:
                    abang GB, kalau nak suruh copy DVD tu baper kosnya. Ejal nak ni :005:
                    "Saya menyertai Nogold Speakout"

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by tennoajak View Post
                      abang GB, kalau nak suruh copy DVD tu baper kosnya. Ejal nak ni :005:
                      hahhhh..GB dah beli ker???...kekeke...1 DVD bsamaan 10NG$...hikk hikk..DEALe
                      31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

                      bila nak cecah 30k ni

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Ejal_Kronik View Post
                        hahhhh..GB dah beli ker???...kekeke...1 DVD bsamaan 10NG$...hikk hikk..DEALe
                        sebab dia dah beli ler aku suruh copykan utk ko
                        "Saya menyertai Nogold Speakout"

                        Comment


                        • #13
                          aku ada lagi koleksi dari ep 15 smpai abis lawan majin buu.........
                          awal2 xleh smpn sbb buku mudah koyak.....

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by zCk View Post
                            aku ada lagi koleksi dari ep 15 smpai abis lawan majin buu.........
                            awal2 xleh smpn sbb buku mudah koyak.....
                            episod terakhir masa goku lawan uub kan??..pastu dia tinggalkan family dia sebab nak ajar uub kan??

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by DiSc View Post
                              episod terakhir masa goku lawan uub kan??..pastu dia tinggalkan family dia sebab nak ajar uub kan??
                              a'ah tu yg last sekali. Lawan budak inesen tapi ada kuasa terpendam. Kira majin buu yg baik
                              "Saya menyertai Nogold Speakout"

                              Comment

                              Working...
                              X