Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nogold Lucky Draw - Enteng!

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nogold Lucky Draw - Enteng!

    Ni si alarm nak promote kat aku ke nak provoke aku :011:

    ----------------------------------------------------------------
    Nogold Lucky Draw - Enteng! Thu, October 22, 2009 2:25:33 PM

    From:
    "[email protected]" <[email protected]> [Chat now]

    To: [email protected]

    Ahli-ahli nogold.com,

    Sekiranya ditanya apakah perkara paling senang yang boleh dibuat untuk memenangi sesuatu hadiah, pastinya Nogold Daily Lucky Draw. Setiap hari kami menawarkan hadiah-hadiah istimewa untuk dimenangi secara oercuma. Apa syaratnya?

    Enteng! Anda cuma perlu datang membuat posting di nogold.com dan mengundi mana-mana Nogold Superstar menggunakan NG$.

    Lihat pemenang harian di sini:
    http://www.nogold.com/index.php?page=luckydraw

    Selain itu, bagi yang memerlukan lebih dari lucky draw, kami menawarkan jam tangan Fossil Black Steel pada minggu ini.

    Hadiah bulanan iaitu sebuah TV Plasma 42' telahpun dimenangi oleh salah seorang ahli kami.

    Semuanya secara percuma, tidakkah ini cukup bagus untuk anda?

    Layari forum nogold.com dan temui jejaka dan gadis manis yang peramah dalam komuniti online kami hari ini.

    www.nogold.com
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  • #2
    Originally posted by tennoajak View Post
    Ni si alarm nak promote kat aku ke nak provoke aku :011:

    ----------------------------------------------------------------
    Nogold Lucky Draw - Enteng! Thu, October 22, 2009 2:25:33 PM

    From:
    "[email protected]" <[email protected]> [Chat now]

    To: [email protected]

    Ahli-ahli nogold.com,

    Sekiranya ditanya apakah perkara paling senang yang boleh dibuat untuk memenangi sesuatu hadiah, pastinya Nogold Daily Lucky Draw. Setiap hari kami menawarkan hadiah-hadiah istimewa untuk dimenangi secara oercuma. Apa syaratnya?

    Enteng! Anda cuma perlu datang membuat posting di nogold.com dan mengundi mana-mana Nogold Superstar menggunakan NG$.

    Lihat pemenang harian di sini:
    http://www.nogold.com/index.php?page=luckydraw

    Selain itu, bagi yang memerlukan lebih dari lucky draw, kami menawarkan jam tangan Fossil Black Steel pada minggu ini.

    Hadiah bulanan iaitu sebuah TV Plasma 42' telahpun dimenangi oleh salah seorang ahli kami.

    Semuanya secara percuma, tidakkah ini cukup bagus untuk anda?

    Layari forum nogold.com dan temui jejaka dan gadis manis yang peramah dalam komuniti online kami hari ini.

    www.nogold.com

    kekekekeke

    malam tadi pun ada member aku tanya gak kat aku pasal ni
    tah mana alarm dapat email member aku tu pun tak tau la :011::011::011:
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

    Comment


    • #3
      Originally posted by putat76 View Post
      kekekekeke

      malam tadi pun ada member aku tanya gak kat aku pasal ni
      tah mana alarm dapat email member aku tu pun tak tau la :011::011::011:
      member ko ahli NG ke tak? Ke alarm main spam je :011:
      "Saya menyertai Nogold Speakout"

      Comment


      • #4
        sume ahli dpt ler..

        Comment


        • #5
          alarm tgh test trick hacker baru x? aku pown dapat...

          Comment


          • #6
            Originally posted by tennoajak View Post
            member ko ahli NG ke tak? Ke alarm main spam je :011:
            bukan ahli ng
            sebab tu dia pasan nama aku kat pemenang lucky draw tu

            so aku terus la ajak dia join sekali kekekeke :011:
            Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
            I'm good friend like a computer
            I 'enter' ur life,
            'save' u in my heart,
            'format' ur problems,
            'shift' u 2 opportunities
            and never 'delete' u from my memory

            Comment


            • #7
              Originally posted by deale30 View Post
              sume ahli dpt ler..
              Originally posted by putat76 View Post
              bukan ahli ng
              sebab tu dia pasan nama aku kat pemenang lucky draw tu

              so aku terus la ajak dia join sekali kekekeke :011:
              tu member putat bukan ahli pun dapat. :011:
              "Saya menyertai Nogold Speakout"

              Comment


              • #8
                emel bila ni? kalo hari ni aku x bukak lg.. kt opis aku ni gmail ke, yahoo mail ke, sume kna blok..

                alarmist just nk promote kot...

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Gitaris Berapi View Post
                  emel bila ni? kalo hari ni aku x bukak lg.. kt opis aku ni gmail ke, yahoo mail ke, sume kna blok..

                  alarmist just nk promote kot...
                  lama tak buka email nie...tak cek plak ader dpt ker tak...

                  Comment


                  • #10
                    Ramai yang dapat email ni. Ni tandanya si Alarmist tu buat kerja...
                    In GOD we trust, the rest we audit!-what auditor says..
                    member id:11728, deposit id: 19790, 21193, 24938, 26306, 26466, 28197.

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by galacticos2u View Post
                      Ramai yang dapat email ni. Ni tandanya si Alarmist tu buat kerja...
                      Btul la tu......bagus gak ahli2 lame yg x aktif dapat email,mesti terangsang nak join kembali..:001:

                      Comment


                      • #12
                        Tu boss punye keje
                        tolong marah kat boss okay

                        aku dh tuka emel aku dh
                        kalo tk emel webmaster tade org nak monitor takut terlepas pandang..

                        skali tukar emel aku
                        bersepah auto-response dpt:019::019::019:

                        setiap jam aku dpt 100-300 response
                        bayangan emel tu dihantar pada 31000 members nogold
                        Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
                        "The Killing Machines"

                        Comment


                        • #13
                          aku pon x check emaill.. aiseh.. mesti dpt email ni.. :011:

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Alarmist View Post
                            Tu boss punye keje
                            tolong marah kat boss okay

                            aku dh tuka emel aku dh
                            kalo tk emel webmaster tade org nak monitor takut terlepas pandang..

                            skali tukar emel aku
                            bersepah auto-response dpt:019::019::019:

                            setiap jam aku dpt 100-300 response
                            bayangan emel tu dihantar pada 31000 members nogold
                            huhu...bestnyer...kira orait la tue...delete all jer email tue..:21:

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by DiSc View Post
                              huhu...bestnyer...kira orait la tue...delete all jer email tue..:21:
                              nanti dia kena exercise jari ngan tgn..:005::005:

                              Comment

                              Working...
                              X