Announcement

Collapse
No announcement yet.

In The Wormb...subhanallah!!!

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • In The Wormb...subhanallah!!!

    Layan sampai cair....

    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=eB3cMV70qSw[/ame]

    p/s: music tu ngammm jer....tangkap lelehh

  • #2
    tersentuh aku tgk vdeo ni...

    Comment


    • #3
      Originally posted by Gitaris Berapi View Post
      tersentuh aku tgk vdeo ni...
      camna lah org boleh durhaka lg dgn Allah & ibubapa ehh....
      2,3 kali aku tengok video nie...terkedu kedu akuu
      lemahh nya kitaaa...

      Comment


      • #4
        tula masalahnyer org zaman sekarang....

        Comment


        • #5
          Originally posted by DiSc View Post
          tula masalahnyer org zaman sekarang....
          byk sgt tengok porn...tapi tak nak tengok video2 camni

          Comment


          • #6
            tenkiu sharing...bagus video ni

            Comment


            • #7
              Originally posted by awang View Post
              camna lah org boleh durhaka lg dgn Allah & ibubapa ehh....
              2,3 kali aku tengok video nie...terkedu kedu akuu
              lemahh nya kitaaa...
              derhaka dgn Allah & ibubapa ni bagi aku berpunca dr kurangnya pndidikan.. kbanyakan yg aku baca masalah2 camni, byk yg dorang x tau.. dan ada juga yg terlalu dimanjakan..

              apapun video ni mmg best & thanks sbb share kt sini..:045:

              Comment


              • #8
                teRimA kAsih mAk

                Comment


                • #9
                  uihhh..tersentuh nyer video ni...
                  nak nanges tngok..xpenah lagi tngok video cm gini
                  tq la pada awang sbb share kan video ni....:045:

                  Comment


                  • #10
                    aku siap tgk video ni dgn bini & anak aku lg.. biarpun anak aku akan mencecah setahun pd 2 minggu akan dtg & dia x tahu apa2, kami ttp enjoy..

                    x lupa jugak pd mak yg telah bersusah payah mmbawa kita ke sana sini slama 9 bulan... :012:

                    Comment


                    • #11
                      berguguran air mata bila tgk video nih, terharu sgt...

                      Comment


                      • #12
                        mmg tangkap leleh betol la:048::048:
                        Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
                        "The Killing Machines"

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Alarmist View Post
                          mmg tangkap leleh betol la:048::048:
                          seganas mana org tu, bila dh tgk vdeo ni msti menangis2... huhuhu

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Alarmist View Post
                            mmg tangkap leleh betol la:048::048:
                            ko pon nangis ker?

                            Comment


                            • #15
                              aku insaf tgk video nie...:003:

                              Comment

                              Working...
                              X