Announcement

Collapse
No announcement yet.

Team Mana Bakal Bergelar Juara Nogold Head2Head 2009/2010

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Team Mana Bakal Bergelar Juara Nogold Head2Head 2009/2010

    Musim 2009/10 sudah melepasi suku pertama. Kedudukan teratas di dominasi oleh team da Emirates Troopers kelolaan Gitaris Berapi. Adakah team ini mampu cemerlang hingga akhir musim. Pasukan2 lain yang ters mengejar adalah Deale FC, tennoajak fc, colo colo, Bleach Galaxy & FC Rembat.

    Juara season lalu jerangkung fc seperti belum menemui sentuhan. So rasa2 nya team mana yang bakal gah season ni?
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  • #2
    team aku dok tengah2 cam susah je nak naik

    Comment


    • #3
      Originally posted by akay View Post
      team aku dok tengah2 cam susah je nak naik
      banyak lagi game. Ada 3/4 perlawanan. Aku kalau tak champion pun nak target 10 kali lagi MOTW :011:
      "Saya menyertai Nogold Speakout"

      Comment


      • #4
        team aku msh blum gerenti menang H2H.. masih jauh lg perjalanan..

        Comment


        • #5
          team aku cam biase lah . mid table jer ..
          asal x relegate sudah laa .
          sizen dpn nk lwn lg neh


          Comment


          • #6
            Originally posted by Gitaris Berapi View Post
            team aku msh blum gerenti menang H2H.. masih jauh lg perjalanan..
            impian dah ada kan. Takpe aku tetap akan memberi cabaran walaupun pada awalnya target pelengkap jadual je :005:
            "Saya menyertai Nogold Speakout"

            Comment


            • #7
              Originally posted by tennoajak View Post
              impian dah ada kan. Takpe aku tetap akan memberi cabaran walaupun pada awalnya target pelengkap jadual je :005:
              kalo impian utk jd juara ni dtg dr aku sorang je xpe.. ni sume 19 manager pun mngimpikan benda yg sama... :019:

              Comment


              • #8
                Analisa team deale

                Wakaka FC 51 - 55 Deale FC
                Deale FC 42 - 42 kudakepangFC
                putat 40 - 49 Deale FC
                Deale FC 44 - 49 Team Cap Ayam
                colo colo 32 - 40 Deale FC
                Deale FC 66 - 39 Gontam FC
                da Emirates Troopers 63 - 49 Deale FC
                Deale FC 45 - 35 danzig warrior
                Royceralle 41 - 47 Deale FC

                Samada menang @ kalah tipis kecuali lawan gontam FC. Point antara 40-50++
                "Saya menyertai Nogold Speakout"

                Comment


                • #9
                  Analisa Team GB

                  Gontam FC 37 - 62 da Emirates Troopers
                  da Emirates Troopers 34 - 30 Angelus Army
                  Team Cap Ayam 28 - 36 da Emirates Troopers
                  da Emirates Troopers 28 - 54 putat
                  Royceralle 39 - 48 da Emirates Troopers
                  da Emirates Troopers 60 - 48 danzig warrior
                  da Emirates Troopers 63 - 49 Deale FC
                  kudakepangFC 27 - 66 da Emirates Troopers
                  da Emirates Troopers 50 - 60 Siput Sedut

                  4 game terakhir point 60 ke atas. Harap kalau lawan aku nanti point dia cam match no 2 - 4 :011:
                  "Saya menyertai Nogold Speakout"

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by tennoajak View Post
                    Analisa Team GB

                    Gontam FC 37 - 62 da Emirates Troopers
                    da Emirates Troopers 34 - 30 Angelus Army
                    Team Cap Ayam 28 - 36 da Emirates Troopers
                    da Emirates Troopers 28 - 54 putat
                    Royceralle 39 - 48 da Emirates Troopers
                    da Emirates Troopers 60 - 48 danzig warrior
                    da Emirates Troopers 63 - 49 Deale FC
                    kudakepangFC 27 - 66 da Emirates Troopers
                    da Emirates Troopers 50 - 60 Siput Sedut

                    4 game terakhir point 60 ke atas. Harap kalau lawan aku nanti point dia cam match no 2 - 4 :011:
                    xpe, lepas ni aku akan buat research kaw2... sblum ni x wat research pun.. main redah je...

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Gitaris Berapi View Post
                      xpe, lepas ni aku akan buat research kaw2... sblum ni x wat research pun.. main redah je...
                      aku pun akan membuat gosearch :011:

                      Kena buat postmoterm team aku ni kalau nak mencabar pendahulu liga. Kena cari balik formula score 70++ balik
                      "Saya menyertai Nogold Speakout"

                      Comment


                      • #12
                        GB nko nk wat research ape ..?
                        tp aku yakin team nko mmg ade 3 pemain arsenal


                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Titi The Legend View Post
                          GB nko nk wat research ape ..?
                          tp aku yakin team nko mmg ade 3 pemain arsenal
                          btul tuh.. aku ada 3 player arsenal.. kalo xde maksimum player, nk aje aku bubuh sume player arsenal... :21:

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by tennoajak View Post
                            Analisa team deale

                            Wakaka FC 51 - 55 Deale FC
                            Deale FC 42 - 42 kudakepangFC
                            putat 40 - 49 Deale FC
                            Deale FC 44 - 49 Team Cap Ayam
                            colo colo 32 - 40 Deale FC
                            Deale FC 66 - 39 Gontam FC
                            da Emirates Troopers 63 - 49 Deale FC
                            Deale FC 45 - 35 danzig warrior
                            Royceralle 41 - 47 Deale FC

                            Samada menang @ kalah tipis kecuali lawan gontam FC. Point antara 40-50++
                            aku penah menang rupanye ngan team deale :011:
                            apa2 pon aku da balik kos tinggal nak collect popit je lagi :011:

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by Gitaris Berapi View Post
                              btul tuh.. aku ada 3 player arsenal.. kalo xde maksimum player, nk aje aku bubuh sume player arsenal... :21:
                              selalunya memang camtu ar. Kita lebih bias kepada team sendiri. Tapi pilih gak player
                              "Saya menyertai Nogold Speakout"

                              Comment

                              Working...
                              X