Announcement

Collapse
No announcement yet.

5 Mitos Lelaki Terhadap Perempuan

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 5 Mitos Lelaki Terhadap Perempuan

    5 Mitos Lelaki Terhadap Perempuan

    Mitos 1: Kaum perempuan sering berasa tidak puas hati
    Hakikat: Perempuan sentiasa mahu memperbaiki keadaan supaya lebih baik

    Mitos 2: Kaum perempuan bercita-cita tinggi
    Hakikat: Sebenarnya perhubungan kedua belah pihak lebih bercita rasa tinggi

    Mitos 3: Kaum perempuan suka mengawal pergerakan kekasihnya
    Hakikat: Perempuan lebih bersikap ambil berat dan lebih prihatin

    Mitos 4: Kaum perempuan lebih mengada-gada
    Hakikat: Perempuan suka dimanja dan diberi perhatian

    Mitos 5: Kaum perempuan beremosi tinggi dan cepat sensitive
    Hakikat: Perempuan lebih berjiwa halus


    p/s:Btol ke ni? :032:

  • #2
    Originally posted by Don_corleone View Post
    5 Mitos Lelaki Terhadap Perempuan

    Mitos 1: Kaum perempuan sering berasa tidak puas hati
    Hakikat: Perempuan sentiasa mahu memperbaiki keadaan supaya lebih baik

    Mitos 2: Kaum perempuan bercita-cita tinggi
    Hakikat: Sebenarnya perhubungan kedua belah pihak lebih bercita rasa tinggi

    Mitos 3: Kaum perempuan suka mengawal pergerakan kekasihnya
    Hakikat: Perempuan lebih bersikap ambil berat dan lebih prihatin

    Mitos 4: Kaum perempuan lebih mengada-gada
    Hakikat: Perempuan suka dimanja dan diberi perhatian

    Mitos 5: Kaum perempuan beremosi tinggi dan cepat sensitive
    Hakikat: Perempuan lebih berjiwa halus


    p/s:Btol ke ni? :032:
    ntah...
    aku pon tak tau...
    mebi yg mitos tu betul kot... :005::005::005:

    Comment


    • #3
      Originally posted by Don_corleone View Post
      5 Mitos Lelaki Terhadap Perempuan

      Mitos 1: Kaum perempuan sering berasa tidak puas hati
      Hakikat: Perempuan sentiasa mahu memperbaiki keadaan supaya lebih baik

      Mitos 2: Kaum perempuan bercita-cita tinggi
      Hakikat: Sebenarnya perhubungan kedua belah pihak lebih bercita rasa tinggi

      Mitos 3: Kaum perempuan suka mengawal pergerakan kekasihnya
      Hakikat: Perempuan lebih bersikap ambil berat dan lebih prihatin

      Mitos 4: Kaum perempuan lebih mengada-gada
      Hakikat: Perempuan suka dimanja dan diberi perhatian

      Mitos 5: Kaum perempuan beremosi tinggi dan cepat sensitive
      Hakikat: Perempuan lebih berjiwa halus


      p/s:Btol ke ni? :032:
      mmg ade betul nyer...tapi kena beri perhatian gak pada setengah2 hal...terlebih prihatin,baru org kata queen kontrol...merengek xkira tempat mmg ngade2...beremosi sbb kdg2 patut beremosi (sbb dpt laki hati kering)

      Comment


      • #4
        Originally posted by fitrie View Post
        ntah...
        aku pon tak tau...
        mebi yg mitos tu betul kot... :005::005::005:
        ceit.....fitrie ko ader pengalaman camner ko leh x tau...:011::011:

        Originally posted by nurmalam View Post
        mmg ade betul nyer...tapi kena beri perhatian gak pada setengah2 hal...terlebih prihatin,baru org kata queen kontrol...merengek xkira tempat mmg ngade2...beremosi sbb kdg2 patut beremosi (sbb dpt laki hati kering)
        Btul tu.....kadang2 perasaan harus di luahkan dan kadang2 lbih baik di pendamkan...:034:

        Comment


        • #5
          Originally posted by Don_corleone
          kalau aku mmg xleh ikut orang g shopping ni...baik tido kat umah lagi bagus...:006::005:
          thats why lelaki suka ambil mudah dalam segala hal
          hihihihihi....:011:
          DaLaM hAti aDa Labu
          "I'm In NOGOLD SPEAKOUT!"

          Comment


          • #6
            betul ke mitos ni?:011:

            Comment


            • #7
              hmmm... ikut aje kehendak orang pompuan... dah sayang
              [CENTER]Kuasa BulkSMS 6 sen untuk Semua NetWork - 1SMSCafe-Internet SMS Termurah dan Terbaik di pasaran

              Comment


              • #8
                tak rugi ikut kehendak orang pompuan tok

                Comment


                • #9
                  Originally posted by cutepumpkin View Post
                  thats why lelaki suka ambil mudah dalam segala hal
                  hihihihihi....:011:
                  Bukan amik mudah....cume leceh la,cuber pikir kalau nak beli baju selai pon sampai 2,3 jam duk round ngan duk belek baju baru nak beli...kat leceh camtu..:034:

                  Originally posted by alonso14 View Post
                  betul ke mitos ni?:011:
                  ko rase?

                  Originally posted by tokputih View Post
                  hmmm... ikut aje kehendak orang pompuan... dah sayang
                  Baik btol atuk ni....ni salah satu tips nak kekal bahagia la ni yer...:011:


                  Originally posted by kak_chik View Post
                  tak rugi ikut kehendak orang pompuan tok
                  kalau pmpuan mintak BMW camner kat rugi tu...yg kiter ni nek BMX jer..:011::011:

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Don_corleone View Post
                    kalau pmpuan mintak BMW camner kat rugi tu...yg kiter ni nek BMX jer..:011::011:

                    bAGI jerk BMX 2........ala lagi pon pompuan kan mudah cair...
                    pujuk jerk leklok.......

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by carkey88 View Post
                      bAGI jerk BMX 2........ala lagi pon pompuan kan mudah cair...
                      pujuk jerk leklok.......
                      uhuhuhu...jenuh nak memujuk ni...:011:

                      Comment

                      Working...
                      X