Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forum Gaduh Gaduh.. Singaporean vs Malaysian

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Forum Gaduh Gaduh.. Singaporean vs Malaysian

    http://www.ewadah.com/phpBB2/viewtopic.php?t=96/

    Hahahahaha mari lah baca.. Sengal betol singaporean melayu nih.. tak sedar diri betol..
    Last edited by sNarFy; 04 Apr 2006, 03:02 PM.
    -DEAD-

  • #2
    hihihi~ dah bace...padan muka orang singapore kene hentam...

    Comment


    • #3
      biase lar..melayu spore mmg belagak..x sedar yg dorg tu kena tindas ngan kjaan sendiri..bengong tull..ehehe..

      Comment


      • #4
        kesian diorg kalo x gi sini x makan laa diorg...yeela byk blanja kat sini...aku juga yg kena sara hidup semakin tinggi kat jb...

        Comment


        • #5
          dulu time aku gi melancong ngan abang aku. dlm plane dok sebelah budak melayu singapore. time tu lebih kurang je kot umur ngan aku. masa tu form 4.

          tapi belagak la nak mampus ... aku offer keropok kat dia ... dia wat donno jer. ceh. pastu time stewardess tu lalu dia cuit aku soh mintak air oren. seb baik la aku baik aku mintak n bagi kat dia ... buatnya aku jahat ambik air oren pastu simbah kat dia ... kan ke naya ...

          bak kata pak lah "kita nak memudah, bukan nak menyusah" kekeke ...

          Comment


          • #6
            Orang singapore ni x mengenang budi .. dahlah kita jual air paip murah kat diorang ... then , diorang beli buah tempatan kat negara kita .. pastu dengan x malunya ngaku tu buah nangka dari negara diorang ... lagi satu kerajaan malaysia dah kasi ruang udara johor kan ?...

            kesimpulannya, negara kita dah terlalu lama berlembut dengan singapore....pemimpin kita je kasi can ...

            Comment


            • #7
              Kita BOMB jer singapore..tgk ape jadi...
              -DEAD-

              Comment


              • #8
                Kita BOMB jer singapore..tgk ape jadi...


                Jadi sampah sarap......pastu ditambah bau busuk cam kat Wastewater plant... lagi pulak ade burung2 gagak dtg makan tali perut diorang... pastu anjing2 berkeliaran sambil kencing berak kat mayat2 diorang... malahan kawasan tu plak dikuarantin pasal kena disease...tak abis lagi tu, ada plak yang masih idup gi makan mayat2 kat situ...makan perut manusia, mata, otak, kaki, usus besar... makan taik pun ade...

                lepas tu kita bomb skali lagi.... tgk ape jadi plak...

                heheh (sambung jgn tak sambung)....

                Comment


                • #9
                  Wakakkaaka tergelak sampai terkeluar usus besar aku baca kau nyer post ni.

                  Comment


                  • #10
                    aku pernah bergaduh ngan orang singapore masa kat johor dulu ... ahahahhaha .. mmg kuang asam sikit laaa ... sampai skang pun aku tgk malay singapore rasa mcm nak kasi penumbuk aje

                    Comment


                    • #11
                      aku tak pernah jumpe budak spore. tp dgr cite ko org aku pun naik geram gak.

                      Comment


                      • #12
                        ahahah nih apa kes nih? ahah lol

                        Comment


                        • #13
                          mafi3 nih org singapore... jom belasah dia... kakakakakakakaka...

                          p/s: hahaha mafi3 aku gurau jer.. jgn pendingkan duit liquid aku lama lama yer.. bwahahahahah
                          -DEAD-

                          Comment


                          • #14
                            Aku ada satu pengalaman kat stesen minyak petronas kat terengganu. Ada sebuah kete nie plat singapore nak isi minyak kat petronas. Laki bini. Tapi bini dia punyalah eksyen. Budak pump station tu terlambat ambik kain rasanya nak lap kat cermin tingkap dia, dia jerkah kat budak tu satu stesen minyak terhenti terkejut dengan telatah wife dia tu. Masa tu aku rasa mcm nak sound jer kat wife dia tu, dahlah masuk negara org, nak main jerkah2. Ingat semua yg jaga kat pump stesen tu kuli ke? Apa punya org melayu singapore. Diaorg rasa mcm besar diri sgt dapat duduk kat singapore.

                            Comment


                            • #15
                              "ikut resmi padi, semakin berisi tunduk ke bumi..."

                              Comment

                              Working...
                              X