Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ganas tul moto nie...!!!

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ganas tul moto nie...!!!



    Ganas tul moto nie....ada brani???:011::011:

  • #2
    ni kalo lalu tepi sungai rajang kompom byk buaya polow ni:011:

    Comment


    • #3
      Originally posted by alonso14 View Post
      ni kalo lalu tepi sungai rajang kompom byk buaya polow ni:011:
      agak agak ada tak org pakai kat mesia nie...:21:

      Comment


      • #4
        Originally posted by DiSc View Post
        agak agak ada tak org pakai kat mesia nie...:21:
        cube bwk moto ni polow blakang moto polis,ko akan tgk abg polis press moto laju giler...takut:011:

        Comment


        • #5
          :21:..tula psal...tak pasti lak bende nie mmg real boye atau tiruan....

          Comment


          • #6
            kesian kt buaya tu kena sumpah jd motor hehehehehe...

            Comment


            • #7
              Originally posted by DiSc View Post


              Ganas tul moto nie....ada brani???:011::011:
              opocot.. ganas tull.... helmet dia camne arr? kepala boye ker?

              Comment


              • #8
                mau buaya paling laju kat dunia ni

                Comment


                • #9
                  Originally posted by kingnorth View Post
                  opocot.. ganas tull.... helmet dia camne arr? kepala boye ker?
                  aku rasa pemenang lucky draw sandal ari tu leh naik moto nie...:21:

                  sape ek??...

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by kingnorth View Post
                    opocot.. ganas tull.... helmet dia camne arr? kepala boye ker?
                    kepala arnab..........:011:

                    Comment


                    • #11
                      xbau bangkai boya ke muto nih.???? :011:

                      Comment

                      Working...
                      X