Announcement

Collapse
No announcement yet.

Apa Aktiviti Korang Hari Ni

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Apa Aktiviti Korang Hari Ni

    Hari ni bangun bagi on PC aku bukak NG dulu :011:

    Pastu Donlod citer upin & ipin. Jap lagi ni nak jenguk farm kejap.

    Korang lak buat apa?
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  • #2
    hahha..
    hari ini duk sajer kat umah..
    layan tenet jerk...
    borink cam gampang.......
    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

    bila nak cecah 30k ni

    Comment


    • #3
      ari nie rehat2 kat umah jer.... layan anak2...

      Comment


      • #4
        tadi bagi2 sket durian kat jiran.
        kejap lagi nak pergi ke selayang

        Comment


        • #5
          Originally posted by tennoajak View Post
          Hari ni bangun bagi on PC aku bukak NG dulu :011:

          Pastu Donlod citer upin & ipin. Jap lagi ni nak jenguk farm kejap.

          Korang lak buat apa?
          ari minggu biasanya lepak kat umah....makan ...tido...makan ...tido...:003::011::003:
          "I'm in Nogold Speakout"
          ______________Bagiku tak jumpa maka tak kenal.....

          Comment


          • #6
            xwat paper sgt.. selain online jer..

            Comment


            • #7
              hari ni bawa mak ngan tunang jalan, jadi driver... :dft003:
              "Saya menyertai Nogold Speakout"

              Comment


              • #8
                Originally posted by drewberry View Post
                tadi bagi2 sket durian kat jiran.
                kejap lagi nak pergi ke selayang
                sampai ati tak kasikat adik ipar duyan tu..majuk ah gini:016::016:

                Comment


                • #9
                  thread ni cam same je dgn thread 'Korang buat apa masa cengini'

                  asal makin lame makin tak bermutu thread2 ni ek
                  sumenya seakan-akan same je :019::019:

                  adakah sebab TT lari dr openhouse:005::005:
                  Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
                  "The Killing Machines"

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Alarmist View Post
                    thread ni cam same je dgn thread 'Korang buat apa masa cengini'

                    asal makin lame makin tak bermutu thread2 ni ek
                    sumenya seakan-akan same je :019::019:

                    adakah sebab TT lari dr openhouse:005::005:
                    jadi thread sampah lak dah...:dft009:

                    Comment

                    Working...
                    X