Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pakej andropenis gold + vimax original canada =rm999

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Pakej andropenis gold + vimax original canada =rm999

  Item(s):ANDROPENIS GOLD + VIMAX ORIGINAL CANADA

  Package includes:free POSTAGE

  Price:RM999

  Warranty:

  Dealing method:COD/POSTAGE

  Location:KL/JB/SELANGOR

  Contact method/details:013-3066540
  ---

  Item(s) conditions:NEW

  Picture:

  Reason for sale: DEALER


  ANDROPENIS merupakan alat perubatan moden yang mampu membesar dan memanjangkan zakar dan memberi perubahan kekal pada zakar tanpa kesan sampingan.

  ANDROPENIS membantu membesar dan memanjangkan zakar dan memberi perubahan kekal pada zakar dari 3cm - 5cm dalam tempoh 4 - 6 bulan di samping bertindak sebagai alat senaman zakar.

  ANDROPENIS menggunakan kaedah regangan untuk menambahkan pembesaran dan pemanjangan saiz zakar dan juga meluruskan zakar yang bengkok.

  DIAKUI OLEH DR ISMAIL THAMBY


  Cara Penggunaan
  Cara pemakaian tidak menyakitkan dan amat mudah sekali. Ikut arahan yang akan diberikan selepas pembelian.

  Kelebihan menggunakan ANDROPENIS

  membesarkan zakar.
  memanjangkan zakar.
  bertindak sebagai alat senaman pada zakar.
  memiliki sijil 'European Health Certification'.
  disyorkan oleh ramai pakar andrologi.
  tiada kesan sampingan.

  SPARE PART  MAKLUMAT LANJUT,KLIK DISINI
  http://untuk-lelaki.webs.com/andropenisgold.htm

  vimax

  vimax  BOLE SMS KE 013-3066540 ATAU PM ATAU YM --> notrenotre
  [ame=http://www.youtube.com/watch?v=_QikNEAC850&feature=player_embedded]http://www.youtube.com/watch?v=_QikNEAC850...player_embedded[/ame]

  Pertama sekali, Vimax adalah makanan tambahan (atau Food Supplement) untuk para lelaki. 100% diformulasi dan diperbuat daripada herba – herba terhebat.

  Vimax terdiri daripada formulasi herba – herba terbaik seperti Epunedum Sagitum (Horny Goat Weed), Ginkgo, Ginseng, Saw Palmetto, Cayenne Fruit untuk menjadikannya Pil Herba #1 untuk para lelaki. Formulasi ini dirumus untuk memberikan kesan dan faedah yang sering diidamkan oleh lelaki seperti saiz, ereksi mantap, ejakulasi dan orgasma yang hebat, libido yang sihat serta stamina yang tinggi. Dengan kata lain, Vimax mampu membawa faedah bukan sahaja untuk prestasi dan kepuasan seksual, juga untuk kesihatan lelaki pada amnya.

  Dengan amalan Vimax, lelaki mampu keluar dengan lebih YAKIN dan KONFIDEN . Dan ini adalah bersifat KEKAL . Vimax memberikan kesan dan faedah yang KEKAL .

  Bagi yang sentiasa mencuba daripada satu produk ke satu produk dengan tujuan untuk pembesaran, pastinya hanya tujuan itu sahaja yang sentiasa berlegar dalam pencarian produk terbaik di pasaran. Ketahui yang VImax bukan sahaja mampu menambah saiz, namun ia juga berupaya memberikan kesan positif kepada kesihatan dan kesuburan lelaki. Di samping menguat dan mengaktifkan sperma, Vimax juga terbaik dalam memastikan perjalanan dan aliran darah adalah pada tahap yang optimal.

  Tambah Saiz

  Isu saiz seringkali berlegar dalam kotak fikiran kebanyakan lelaki. Ada yang mencuba teknik lama seperti menggantung pemberat dan sebagainya. Ada juga yang mengamalkan teknik Jelqing selain dari kaedah urutan dengan pelbagai jenis minyak. Senaman juga turut terlibat dalam usaha untuk mendapatkan saiz dan kepuasan yang diidamkan.

  Namun begitu, dengan komitmen dan kesibukan kerja yang semakin hebat masa kini, teknik – teknik dan amalan senaman sebegini memerlukan komitmen yang tinggi. Amalan sebegini harus diamalkan secara berjadual dan menuntut sedikit ruangan masa. Dan juga ia mengambil masa untuk mendapat kesan dan faedah yang diinginkan.

  Di sinilah kebaikan Vimax. Tidak perlu lagi senaman, teknik regangan dan tuaman. Tidak perlu lagi mengurut secara sembunyi. Hanya ambil 1 kapsul pada setiap hari. Vimax akan mengembangkan tisu – tisu ereksi dan menguatkan pembuluh darah – seterusnya ini akan menjadikan zakar lebih kuat, keras, dan panjang. Daripada testimoni yang diterima, ada yang sudah mencapai saiz 2 ” – 3 ” selepas mengamalkan pengambilan Vimax.

  Maklumat Herba

  Epimedium Sagittatum atau Horny Goat Weed – Dikenali di China sebagai Yin Yang Huo. Doktor perubatan yang terbaik di China melaporkan herba ini mampu mencetuskan libido di samping meningkatkan fungsi ereksi. Digunakan untuk mengembalikan tenaga seksual di samping keletihan yang melampau. Secara amnya, ia berfungsi dengan membebaskan testosterone yang membenarkan anda memiliki kehendak seksual dan tenaga batin yang tinggi, di samping menambah sensasi seksual dan fizikal.

  Cayenne Fruit – digunakan untuk mencegah penyakit serta mengawal keseimbangan pengaliran darah. Ia juga mampu mencegah angin ahmar dan serangan sakit jantung dengan meningkatkan keaktifan jantung (bukan tekanan darah). Ia juga berupaya membina semula tisu – tisu yang lemah serta membantu dalam mencegah keletihan.

  Ginkgo – kegunaan ginkgo dalam perubatan telah wujud sejak 5,000 tahun dahulu dalam amalan perubatan China. Herba ini mampu membantu otak, sistem saraf utama dan gejala mati pucuk. Ginkgo dikenali kerana mampu meningkatkan aliran darah ke dalam otak yang mana membantu kepada fungsi mental. Herba ini juga meningkatkan aliran darah ke dalam sistem zakar yang mana turut meningkatkan fungsi seksual.

  Saw Palmetto – dikenali mampu merangsang libido yang rendah dalam lelaki, di samping meningkatkan tenaga seksual. Ia juga meningkatkan kefungsian seksual dan kehendak serta di samping mengurangkan paras kolestrol dan asid lemak di dalam darah.

  Ginseng – digunakan untuk mendapatkan tenaga tambahan. Sekumpulan saintis Rusia mendapati Ginseng merangsang aktiviti fizikal dan mental dan mempunyai kesan yang positif terhadap kelenjar seks dan menambah prestasi. Digunakan untuk merawat gejala mati pucuk di mana ia mengawal keseimbangan tekanan darah di samping merawat dan membaiki sistem badan. Ia juga menyumbang kepada perkembangan tisu – tisu sarah. Satu elemen penting di dalam ginseng ialah ginsenosides yang mengubah aliran darah ke otak dan sistem zakar. Ginseng juga membantu kepada masalah ketidaksuburan dan ejakulasi pra matang
  Jangkaan Pertumbuhan dan Perubahan

  Minggu Pertama – Ke Empat

  Kesan yang dapat dilihat pada beberapa minggu pertama seperti ereksi yang lebih lama, lebar genggam (atau girth). Ada juga pengguna yang sebelum ini jarang – jarang ereksi pada waktu pagi, dapat merasakan kembali ereksi selepas pengambilan Vimax. Apa yang berlaku ialah formulasi Vimax berfungsi untuk merawat dan membaiki sistem saraf dan aliran darah dalam sistem zakar untuk kembali pada tahap terbaik.

  Minggu Ke Lima – Ke Lapan

  Proses pembesaran dan pertumbuhan bertambah pesat. Anda akan mendapati terdapat perbezaan pada saiz zakar anda.

  Minggu Ke Sembilan dan berikutnya

  Kesan dan perubahan yang ketara dari segi panjang dan lebar. Ereksi bertambah padat dan mantap.

  **Nota: Jangkaan pertumbuhan dan perubahan adalah bergantung pada setiap individu. Kadar pertumbuhan yang dinyatakan adalah berdasarkan kadar yang normal. Ada individu yang memperoleh kesan yang cepat serta ada yang sedikit lambat. Namun, kesan dan perubahan ADALAH POSITIF.

  **Formulasi Vimax TIDAK BERTUJUAN UNTUK MERAWAT, MENYEMBUH ATAU MENGELAKKAN SEBARANG PENYAKIT. Individu yang dinyatakan memperoleh faedah dan manfaat yang hebat. Setiap individu berbeza, maka kesannya juga akan berbeza. Sila rujuk dan berbincang dengan doktor anda


  PRICE- RM300 (30 CAPSULE) SMS ME TO 013-3066540


  http://untuk-lelaki.webs.com/vimax.htm

  SILA HUBUNGI SAYA NAZA 013-3066540 UNTUK MAKLUMAT LANJUT


  Harga - RM 999.00 ( termasuk poslaju )BOLEH DISKAUN JIKA BERMINAT.

  maybank
  164285559999

  mohd nazaruddeen muhd raaee  CIMB
  0116 0075164 527
  mohd nazaruddeen muhd raaee


  Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

  H/ Phone : 013-3066540

  Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

  dan masa bank in.

  POS LAJU PERCUMA JIKA BARANGAN MELEBIHI RM100
  UBAT TENAGA BATIN ANDA!!!!
  NAK SAVE MINYAK> STR2020 RM35 dapat 2 botol free pos!!
  http://untuk-lelaki.webs.com
Working...
X