Announcement

Collapse
No announcement yet.

Celcom Reseller:Tuka Prepaid ke postpaid,Broadband,Modem

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Celcom Reseller:Tuka Prepaid ke postpaid,Broadband,Modem

    Salam kepada sesape yg nak beralih arah kepada celcom atau nak melanggan celcom.


    sesape berminat nak beli atau nak tau pasal produk celcom leh call/sms 0133953400/0162132203 or ym/email [email protected]

    Promosi sekarang,celcom broadband tuk student,RM50 sajeee(pakej biasaRM68)
    http://www.69g.info/johndoe/

  • #2
    Salam bro...
    citer skit camana nak aplly n pakej tsebut.
    tq

    Comment


    • #3
      Originally posted by pang5dalam View Post
      Salam bro...
      citer skit camana nak aplly n pakej tsebut.
      tq
      wsalam bro,ok tuk pakej broadband student nih hanya untuk student dan bawah 25 tahun sajeee,hanya perlukan copy ic dan copy student card,

      kat bawah ni plak promosi terbaru daripada celcom,call dgn sms mmg murah gile,call 10 sen seminit dan sms 1/2 sen je tuk lapan org pilihan,call mana mana local line ex maxis or digi 15 sen seminit jee,top up pulak x de expired,guna sampai habis dengan kate lain,huhuhuh,tp tuk yg ade anak umo 12 tahun hingga 17 tahun dan tuk uox untuk yg berumur 18 hingga 25 sahaja

      promosi celcom prepaid uox and sox untuk 12 tahun hingga 25 tahun sahaja

      free simmcard,anda cuma perlu top up rm10 sajee,berminat leh call 0133953400 or ym/email [email protected]

      kepada sesape yg nak buat parttime uox ngan sox pack pon leh,keutamaan kepada student atau cikgu sekolah menengah di sekitar selangor n kl, leh contact saye
      http://www.69g.info/johndoe/

      Comment


      • #4
        tuk selain student takder ker???

        Comment


        • #5
          Originally posted by DiSc View Post
          tuk selain student takder ker???
          student putat leh apply ke?
          "Saya menyertai Nogold Speakout"

          Comment


          • #6
            Originally posted by tennoajak View Post
            student putat leh apply ke?
            macamlah ko tu student putat....:014:

            Comment


            • #7
              kalo cam adik aku nak masuk camne...dia umo 15. prepaid la kan? ada pakej tu lak ke?

              Comment


              • #8
                Originally posted by John Doe View Post
                Salam kepada sesape yg nak beralih arah kepada celcom atau nak melanggan celcom.


                sesape berminat nak beli atau nak tau pasal produk celcom leh call/sms 0133953400/0162132203 or ym/email [email protected]

                Promosi sekarang,celcom broadband tuk student,RM50 sajeee(pakej biasaRM68)
                untuk student jer ke ader promosi?

                Comment


                • #9
                  Originally posted by maraippo View Post
                  kalo cam adik aku nak masuk camne...dia umo 15. prepaid la kan? ada pakej tu lak ke?
                  leh je bro tuk pakej sox (school of x) nak dienye copy ic je, tuk cod 5 simpack ke atas je area selangor/kl ,kalo satu je n nak no tu gak kire aku caj poslaju je la

                  sebab simpack ni pon kite kasi free je, cuma perlu top up 3 inggit tuk pakej sox,so die leh pakai sampai umo die 26 tahun

                  rate die mmg murah

                  tuk call ke no 8 pax 10 sen seminit,sms 1/2 sen

                  bukan 8 pax 15 sen seminit dan ke mana mana line pon sama eg maxis or digi
                  sms 6 sen ke lain telco,ke line celcom 1 sen je

                  top x de expired,die leh pakai sampai habis,x kire sebulan ke 2 bulan ke setahun ke.

                  http://www.xpax.com.my/sox/bestrates.html
                  http://www.69g.info/johndoe/

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Don_corleone View Post
                    untuk student jer ke ader promosi?
                    kalo ade akan di update dari semasa ke semasa

                    wat masa ni promosi modem je,kire harga online la,lg murah drp kedai

                    kalo celcom stick vodafone tu leh bg harga rm210,harga maket x silap rm249
                    http://www.69g.info/johndoe/

                    Comment


                    • #11
                      bump for today
                      http://www.69g.info/johndoe/

                      Comment


                      • #12
                        kepada sesape yang nak tuka line postpaid dari company lain ke celcom
                        boleh je,dgn syarat x de outstanding amount,sebab selalu problem kat situ,proses amik masa 3 ke 7 hari,tp simkad tuk celcom kite bg siap siap,so bile simkad yg company lain tu dah x leh pakai terus masukkan je simkad celcom yg baru
                        penukaran adalah percuma
                        http://www.69g.info/johndoe/

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by John Doe View Post
                          kepada sesape yang nak tuka line postpaid dari company lain ke celcom
                          boleh je,dgn syarat x de outstanding amount,sebab selalu problem kat situ,proses amik masa 3 ke 7 hari,tp simkad tuk celcom kite bg siap siap,so bile simkad yg company lain tu dah x leh pakai terus masukkan je simkad celcom yg baru
                          penukaran adalah percuma
                          kasi up skitt
                          http://www.69g.info/johndoe/

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by John Doe View Post
                            kepada sesape yang nak tuka line postpaid dari company lain ke celcom
                            boleh je,dgn syarat x de outstanding amount,sebab selalu problem kat situ,proses amik masa 3 ke 7 hari,tp simkad tuk celcom kite bg siap siap,so bile simkad yg company lain tu dah x leh pakai terus masukkan je simkad celcom yg baru
                            penukaran adalah percuma
                            tukarkan nama boleh tak?
                            "Saya menyertai Nogold Speakout"

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by tennoajak View Post
                              tukarkan nama boleh tak?
                              tuka nama x buat la bro,huhuh
                              http://www.69g.info/johndoe/

                              Comment

                              Working...
                              X