Announcement

Collapse
No announcement yet.

NoGold - 10 Tahun Akan Datang??

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • NoGold - 10 Tahun Akan Datang??

    Pada pendapat korang apa yg akan berlaku pada NoGold, 10 tahun akan datang? Adakah NG akan menjadi komuniti forum bertaraf international? atau Mungkinkah nanti anak2 kita juga akan join NoGold?

    xkesah berapa mustahil pendapat korang, sbb apa2 saja boleh berlaku di masa depan.. hehe.. :045: :045:

  • #2
    mgkin gak kowt...

    Comment


    • #3
      nogold pernah melalui zaman gemilang dulu2.....2005-2007
      pastu zaman gelap - 2008
      pastu skrng 2009 mcm nak naik balik......

      ada time atas ada time bwh....bagaikan roda...

      Comment


      • #4
        Originally posted by zCk View Post
        nogold pernah melalui zaman gemilang dulu2.....2005-2007
        pastu zaman gelap - 2008
        pastu skrng 2009 mcm nak naik balik......

        ada time atas ada time bwh....bagaikan roda...
        xpnah lak aku rasa zaman gemilang tu....
        yg zaman gelap pon aku xbrp rasa...
        tp masa aku memula masuk mmg trasa hambar sgt2 laa NG....
        sunyi sepi....
        malah smpi skrg masih terasa part sunyi sepi tuu...
        masih terlalu sikit user NG yg aktif berposting.
        xabis2 muka sama jer....
        |huh|

        Comment


        • #5
          Originally posted by kruleznickzam View Post
          Pada pendapat korang apa yg akan berlaku pada NoGold, 10 tahun akan datang? Adakah NG akan menjadi komuniti forum bertaraf international? atau Mungkinkah nanti anak2 kita juga akan join NoGold?

          xkesah berapa mustahil pendapat korang, sbb apa2 saja boleh berlaku di masa depan.. hehe.. :045: :045:

          alamak anak aku join NG ker... harap dia tak tau nickname aku apa:011:

          Comment


          • #6
            Aku pikir.. jika NG terus focus pada kelebihan yg ada ini.. pasti akan jadi forum no.1 kat malaysia.. Kelebihan yg ada pada NG, tpi tidak pada forum lain seperti penggunaan $NG, bidding, daily luck draw dan pelbagai peraduan yg menarik mampu menarik ramai lagi.. So dalam 10 tahun akan dtg.. pasti meriah giler2 forum nie..

            p/s: aku syorkan NG tubuhkan MOD group tuk tujuan Promosi.. kalu da ada.. kene ramaikan lagi.. hehe

            Comment


            • #7
              emm ntah ler..mebi haku nyer posting dah cecah 100k kot..:045::045:
              31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

              bila nak cecah 30k ni

              Comment


              • #8
                time tu putat jr dah amik alih kot tempat aku kekekeke
                Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
                I'm good friend like a computer
                I 'enter' ur life,
                'save' u in my heart,
                'format' ur problems,
                'shift' u 2 opportunities
                and never 'delete' u from my memory

                Comment


                • #9
                  tok harap NG 10 tahun akan NG$ tu benar2 jadi RM..... :015:

                  p/s Qree dan Ejal pergh betul2 punya pulun...
                  [CENTER]Kuasa BulkSMS 6 sen untuk Semua NetWork - 1SMSCafe-Internet SMS Termurah dan Terbaik di pasaran

                  Comment

                  Working...
                  X