Announcement

Collapse
No announcement yet.

Knapa xleh ngundi NG SuperStar??

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Knapa xleh ngundi NG SuperStar??

    Salam to all NG member dan Mod...

    Saya nak tanya, kenapa saya xleh mengundi calon NG SUperstar?
    Saya ada guna Firefox, IE dan Google Chrome...tapi xleh gak

    harap tolong...saya nak tambah B.P :041:
    CLICK to JOIN

    MAIN GAME DAPAT DUIT

  • #2
    Originally posted by likik83 View Post
    Salam to all NG member dan Mod...

    Saya nak tanya, kenapa saya xleh mengundi calon NG SUperstar?
    Saya ada guna Firefox, IE dan Google Chrome...tapi xleh gak

    harap tolong...saya nak tambah B.P :041:
    ko tak PM admin/super mod ke??

    Comment


    • #3
      buleh jer.... hehehhe

      ko risau dia tak leh undi ko ker alonso?:005::005:

      Originally posted by alonso14 View Post
      ko tak PM admin/super mod ke??

      Comment


      • #4
        cuba ko vote kat superstar len..
        haku rasa kat alonso jer ko tak leh vote likik....:005::005:



        larikkkkkkkkk
        31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

        bila nak cecah 30k ni

        Comment


        • #5
          apasal la aku plak leh undi alonso???? kalau tak boleh undi dia kan besh...:011::011:

          pagi2 jer dah berpuluh2 undi kuar...:035::035:

          Originally posted by Ejal_Kronik View Post
          cuba ko vote kat superstar len..
          haku rasa kat alonso jer ko tak leh vote likik....:005::005:



          larikkkkkkkkk

          Comment


          • #6
            ermm....jap gi la aku tanya mod sebab apa....
            aku kalau bleh nk vote semua...
            CLICK to JOIN

            MAIN GAME DAPAT DUIT

            Comment


            • #7
              alarmist ckp

              "mungkin masalah browser dia
              tak save cookies ke ape
              tp
              suh la dia screenshot"

              TT PM la dia or mod2 lain:011:

              Comment


              • #8
                Originally posted by likik83 View Post
                ermm....jap gi la aku tanya mod sebab apa....
                aku kalau bleh nk vote semua...

                vote haku menang lucky draw takper dah ...
                31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

                bila nak cecah 30k ni

                Comment


                • #9
                  Originally posted by alonso14 View Post
                  alarmist ckp

                  "mungkin masalah browser dia
                  tak save cookies ke ape
                  tp
                  suh la dia screenshot"

                  TT PM la dia or mod2 lain:011:
                  Tq alonso....aku akan vote ko nnt...:047:
                  CLICK to JOIN

                  MAIN GAME DAPAT DUIT

                  Comment


                  • #10
                    kalau lah leh vote lucky draw...

                    eeh.. sini bukan thread kalau laaa.....:038::038::038:

                    Originally posted by Ejal_Kronik View Post
                    vote haku menang lucky draw takper dah ...

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by likik83 View Post
                      Tq alonso....aku akan vote ko nnt...:047:
                      teruja pokcik...:011:

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by alonso14 View Post
                        teruja pokcik...:011:
                        yeyeye!! dah leh vote dah...
                        tapi apsal xbertambah B.P aku? :032:
                        CLICK to JOIN

                        MAIN GAME DAPAT DUIT

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by likik83 View Post
                          yeyeye!! dah leh vote dah...
                          tapi apsal xbertambah B.P aku? :032:
                          tu da naik da 0.14
                          stiap 1 vote naik 0.14 BP:038:
                          GO GO ALONSO!!!:011:

                          Comment


                          • #14
                            yeah...aku dah vote....apa ek syarak lucky draw?
                            CLICK to JOIN

                            MAIN GAME DAPAT DUIT

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by likik83 View Post
                              yeah...aku dah vote....apa ek syarak lucky draw?
                              syarat nak menang lucky draw..
                              pertama tak leh vote alonso..kekeke
                              31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

                              bila nak cecah 30k ni

                              Comment

                              Working...
                              X