Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kelab penyokong bsmohd - Mai Ngundi

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kelab penyokong bsmohd - Mai Ngundi

    Oleh kerana usaha gigihnya menghantar penyertaan setiap bulan walaupun belum berjaya. Aku tolong lah bukak kelab peminat dia. Mai ramai2 pakat undi abg kita bsmohd ni. Esok malam dia akan perform live kat Sport Planet (ala2 planet hollywood :011 Kajang. Jumpa di sana :038::038:
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  • #2
    Originally posted by tennoajak View Post
    Oleh kerana usaha gigihnya menghantar penyertaan setiap bulan walaupun belum berjaya. Aku tolong lah bukak kelab peminat dia. Mai ramai2 pakat undi abg kita bsmohd ni. Esok malam dia akan perform live kat Sport Planet (ala2 planet hollywood :011 Kajang. Jumpa di sana :038::038:
    muahahahah!! yo lar tu, perform live tayang perut, pas tu bergambar beramai ramai dengan pemain bola semua tayang perut! :011:
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

    Comment


    • #3
      afundi bsmohd...esok bawak banner seme kat sport planet kajang tuk memberi sokong pada bsmohd..
      31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

      bila nak cecah 30k ni

      Comment


      • #4
        Originally posted by Ejal_Kronik View Post
        afundi bsmohd...esok bawak banner seme kat sport planet kajang tuk memberi sokong pada bsmohd..
        hahaha, lawak2. ni main bola ka konsert ni?
        "Saya menyertai Nogold Speakout"

        Comment


        • #5
          NGundilah bsmohd

          nanti jom jamming samer, hehe

          Comment


          • #6
            Originally posted by Ejal_Kronik View Post
            afundi bsmohd...esok bawak banner seme kat sport planet kajang tuk memberi sokong pada bsmohd..
            gitar jgn lupa bawak jal :011:
            "Saya menyertai Nogold Speakout"

            Comment


            • #7
              Originally posted by little_lily View Post
              NGundilah bsmohd

              nanti jom jamming samer, hehe
              Originally posted by tennoajak View Post
              gitar jgn lupa bawak jal :011:
              makin kompius ni, malam ni main bola ka ada show? unplugged? hehehe berpeluh peluh pegang gitar, habis daki melekat di gitar :011:
              "Saya menyertai Nogold Speakout"

              Comment


              • #8
                Originally posted by bsmohd View Post
                makin kompius ni, malam ni main bola ka ada show? unplugged? hehehe berpeluh peluh pegang gitar, habis daki melekat di gitar :011:
                bola2 gak. Pastu kita kempen ar :011:
                "Saya menyertai Nogold Speakout"

                Comment


                • #9
                  Originally posted by tennoajak View Post
                  bola2 gak. Pastu kita kempen ar :011:
                  wah, bagus jugak dapat manager ahli politik ni, biasa buat kempen, kerja aku salam2 orang jer eh? hehehe :011:
                  "Saya menyertai Nogold Speakout"

                  Comment


                  • #10
                    jom ramai2 vote bsmohd...
                    jom jom jom...ngn pomote bsmohd nih...









                    malam ni leh makan sate kajang lepas men futsal...bsmohd lanjer..kekeke
                    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

                    bila nak cecah 30k ni

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Ejal_Kronik View Post
                      jom ramai2 vote bsmohd...
                      jom jom jom...ngn pomote bsmohd nih...









                      malam ni leh makan sate kajang lepas men futsal...bsmohd lanjer..kekeke
                      hahaha, takpe takpe, kita bagi GB jer dulu open table.. :011:
                      "Saya menyertai Nogold Speakout"

                      Comment


                      • #12
                        enjoy ur futsal 2nite

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by little_lily View Post
                          enjoy ur futsal 2nite
                          datang la...
                          kasik support...
                          leh tgok bsmohd perform atas court futsal...
                          31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

                          bila nak cecah 30k ni

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Ejal_Kronik View Post
                            datang la...
                            kasik support...
                            leh tgok bsmohd perform atas court futsal...
                            Pastu aku tukang kutip tiket :011:
                            "Saya menyertai Nogold Speakout"

                            Comment


                            • #15
                              yeah...aku datng kasi support sikit....cayok...

                              Comment

                              Working...
                              X