Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wajah sebenar Lady Gaga

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Wajah sebenar Lady Gaga


    WAJAH sebenar Lady Gaga (kiri) jauh berbeza semasa dia berada di pentas (kanan).

    New York - Penyanyi pop Amerika Syarikat (AS) yang kerap mencetuskan kontroversi, Lady Gaga suka menampilkan imej seksi dan berahi di atas pentas namun tidak ramai yang tahu wajahnya yang sebenar, lapor sebuah akhbar semalam.

    Akhbar itu menyiarkan wajah sebenar Lady Gaga yang namanya Stefani Germanotta tanpa mekap dan pakaian seksi.

    Gambar itu menunjukkan wajah Lady Gaga jauh berbeza jika dibandingkan semasa dia memakai mekap dan berpakaian seksi.

    Lady Gaga lahir daripada sebuah keluarga yang mempunyai nilai-nilai baik

    Penyanyi lagu Just Dance itu mula belajar bermain piano semasa berusia empat tahun dan belajar di sekolah persendirian Covent of the Sacred Heart.

    Selebriti terkenal, Paris Hilton pernah belajar di sekolah itu.

    Semasa berusia 17 tahun, Lady Gaga diterima memasuki program muzik di New York dan mula menulis lagu pertamanya ketika berumur 13 tahun.

    Lady Gaga meminati lagu klasik ciptaan Beethoven dan falsafah.

    Adakah dia terlalu bijak untuk menjadi seorang bintang pop? - Agensi


    lawanya:005:

  • #2
    :004::004::004:
    lawa jugak...
    sesiapa boleh ajak Lady Gaga ni join Nogold pastu lepak kt kelab single aku bg semua NG$ yg aku ade... :048::048::048:

    Comment


    • #3
      nmpk chubby kn

      Comment


      • #4
        xde la pelik sgt muka dia takde mekap

        Comment


        • #5
          Originally posted by fitrie View Post
          :004::004::004:
          lawa jugak...
          sesiapa boleh ajak Lady Gaga ni join Nogold pastu lepak kt kelab single aku bg semua NG$ yg aku ade... :048::048::048:
          sat lg aku create 1 id nama lady gaga :011:

          Comment


          • #6
            Originally posted by fitrie View Post
            :004::004::004:
            lawa jugak...
            sesiapa boleh ajak Lady Gaga ni join Nogold pastu lepak kt kelab single aku bg semua NG$ yg aku ade... :048::048::048:
            ko dah pk abis dah neh...wakakaka:005:
            DaLaM hAti aDa Labu
            "I'm In NOGOLD SPEAKOUT!"

            Comment


            • #7
              Originally posted by akay View Post
              sat lg aku create 1 id nama lady gaga :011:
              :dft011:
              nanti aku nak tanya mcm2 kalo id nama lady gaga ni muncul...
              kalo x dpt jawab aku suruh admin ban nama tu... :005::005:

              Comment


              • #8
                Originally posted by alonso14 View Post

                WAJAH sebenar Lady Gaga (kiri) jauh berbeza semasa dia berada di pentas (kanan).

                New York - Penyanyi pop Amerika Syarikat (AS) yang kerap mencetuskan kontroversi, Lady Gaga suka menampilkan imej seksi dan berahi di atas pentas namun tidak ramai yang tahu wajahnya yang sebenar, lapor sebuah akhbar semalam.

                Akhbar itu menyiarkan wajah sebenar Lady Gaga yang namanya Stefani Germanotta tanpa mekap dan pakaian seksi.

                Gambar itu menunjukkan wajah Lady Gaga jauh berbeza jika dibandingkan semasa dia memakai mekap dan berpakaian seksi.

                Lady Gaga lahir daripada sebuah keluarga yang mempunyai nilai-nilai baik

                Penyanyi lagu Just Dance itu mula belajar bermain piano semasa berusia empat tahun dan belajar di sekolah persendirian Covent of the Sacred Heart.

                Selebriti terkenal, Paris Hilton pernah belajar di sekolah itu.

                Semasa berusia 17 tahun, Lady Gaga diterima memasuki program muzik di New York dan mula menulis lagu pertamanya ketika berumur 13 tahun.

                Lady Gaga meminati lagu klasik ciptaan Beethoven dan falsafah.

                Adakah dia terlalu bijak untuk menjadi seorang bintang pop? - Agensi


                lawanya:005:
                lain betul oww
                haih!
                dunia, dunia.. begitu masyuk dgn kemajuan sampai berubah abes hehe
                ..This Is Where It All Begin..
                - LaVendar -

                Comment


                • #9
                  Originally posted by aaatkucomel View Post
                  nmpk chubby kn
                  ah'ah la..ble dance kurus kedenkeng..cam xcye pon ade..huhuhu:048:

                  Comment


                  • #10
                    memang cun dan memang lawa tapi masih tak leh lawan adik ipar wakovic:005::005::005:

                    Comment

                    Working...
                    X