Announcement

Collapse
No announcement yet.

nak kata junior tapi dah lama register

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • nak kata junior tapi dah lama register

    Originally posted by alonso14
    wah,betul kata bos tu
    bkn senang nak tgk bos masuk sini:048:
    ape lg tuan tanah
    rajin2 la memosting ye
    pastu NG UNDI ALONSO :047:
    sempat lg aku bkempen
    :005::005::005:
    chaitt..sempat lagik spam tuh...hahaha
    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

    bila nak cecah 30k ni

  • #2
    Originally posted by Ejal_Kronik View Post
    chaitt..sempat lagik spam tuh...hahaha
    biasalah tu nak naikkan rating.....:dft012:

    Comment


    • #3
      Originally posted by Don_corleone View Post
      biasalah tu nak naikkan rating.....:dft012:
      marketing harus kuat:005:

      Comment


      • #4
        Originally posted by Don_corleone View Post
        biasalah tu nak naikkan rating.....:dft012:
        dia segala mender dia nak nek kan...bukan setakat rating jer...
        31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

        bila nak cecah 30k ni

        Comment


        • #5
          selamt mengaktifkan diri kembali..

          Comment


          • #6
            Originally posted by deale30 View Post
            selamt mengaktifkan diri kembali..
            thanks....ermmm skrg nak naik kan lagi rating... :027:
            International real profit without sponsoring

            Comment


            • #7
              Originally posted by ridwan
              salam semua..

              aku dah lama register... tapi tak pernah post apa..message..so ni nak kembali aktif.. so..harap2 dapat diterima oleh semua..


              :048:
              Dulu reg sebab apa ek?
              "Saya menyertai Nogold Speakout"

              Comment


              • #8
                Originally posted by tennoajak View Post
                Dulu reg sebab apa ek?
                sebab nak tau pasal forex tu..just baca2 jer...forum yg korang tulis..
                mungkin masa tu muda lagi kot tak reti nak forum2 ni heheheh
                International real profit without sponsoring

                Comment


                • #9
                  Originally posted by ridwan View Post
                  sebab nak tau pasal forex tu..just baca2 jer...forum yg korang tulis..
                  mungkin masa tu muda lagi kot tak reti nak forum2 ni heheheh
                  selamat mengaktifkan diri. Ingat kot2 join prog2 yg hebat masa tu ke
                  "Saya menyertai Nogold Speakout"

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by ridwan
                    salam semua..

                    aku dah lama register... tapi tak pernah post apa..message..so ni nak kembali aktif.. so..harap2 dapat diterima oleh semua..


                    :048:

                    selamat kembali ke NG dan selamat berposting.....pas ni rajin2 le posting kat sini:045:

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by tennoajak View Post
                      selamat mengaktifkan diri. Ingat kot2 join prog2 yg hebat masa tu ke
                      ada la join jgk hehehe tapi dah tinggal sejarah muahhahah..nak buat mcmana takdak rezeki
                      International real profit without sponsoring

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by ridwan View Post
                        ada la join jgk hehehe tapi dah tinggal sejarah muahhahah..nak buat mcmana takdak rezeki
                        takpe. Kalau ada rezeki kat NG ni pun macam2 ada :027:
                        "Saya menyertai Nogold Speakout"

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by tennoajak View Post
                          takpe. Kalau ada rezeki kat NG ni pun macam2 ada :027:
                          apa yg terbaru kat NG niee..
                          International real profit without sponsoring

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by ridwan View Post
                            apa yg terbaru kat NG niee..
                            tv lcd 42' ada :011:

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by akay View Post
                              tv lcd 42' ada :011:
                              aku tgk je lah
                              "Saya menyertai Nogold Speakout"

                              Comment

                              Working...
                              X