Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kaki jamming.. meh lepak sini..

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kaki jamming.. meh lepak sini..

    Aku nak taw berapa ramai member NG nie kaki jamming.. Kalo da lagu aper yg korang slalu mainkan? dan jamming kat mana? :011::011:

    mana taw boleh kita bermuzika bersama2.. :045: :045:

    UPDATE
    Senarai member2 yg nak join NG BAND
    1. KingNorth - Vocalist
    2. Kruleznickzam - Guitar/Komposer
    3. Bsmohd - Bass/Lead/Voc
    4. AbuPhowwer! - 2nd Vocalist
    Last edited by kruleznickzam; 19 Oct 2009, 04:00 PM.

  • #2
    erk.. klu dekat2 area umah aku.. leh ler aku join..:011: lama dah tak jam..

    Comment


    • #3
      Originally posted by kingnorth View Post
      erk.. klu dekat2 area umah aku.. leh ler aku join..:011: lama dah tak jam..
      duk area mana? slalu jamm lagu per? :011:

      Comment


      • #4
        Originally posted by kruleznickzam View Post
        duk area mana? slalu jamm lagu per? :011:
        aku kat shah alam.. bese main lagu2 simple jer.. ala2 rock kapak jer:011:

        Comment


        • #5
          Originally posted by kingnorth View Post
          aku kat shah alam.. bese main lagu2 simple jer.. ala2 rock kapak jer:011:
          shah alam.. aku duk area TTDI.. aku pon layan jer maen lagu rock kapak nie gak.. :011::011:

          Comment


          • #6
            Originally posted by kruleznickzam View Post
            shah alam.. aku duk area TTDI.. aku pon layan jer maen lagu rock kapak nie gak.. :011::011:
            TTDI jaya ke TTDI damansara?

            Comment


            • #7
              Originally posted by kingnorth View Post
              TTDI jaya ke TTDI damansara?
              opps.. lupa nak beritaw.. TTDI damansara.. :021: :021:

              Comment


              • #8
                Originally posted by kruleznickzam View Post
                opps.. lupa nak beritaw.. TTDI damansara.. :021: :021:
                ooo. jauh gak tu. ekeke.. lagi pun aku memang lama dah tarik diri dari arena menjamming nie.. dulu main lagu metallica jer:021:

                Comment


                • #9
                  Originally posted by kingnorth View Post
                  ooo. jauh gak tu. ekeke.. lagi pun aku memang lama dah tarik diri dari arena menjamming nie.. dulu main lagu metallica jer:021:
                  ala.. nape nak tarik diri.. jamming nie boleh dianggap sebagai senaman.. hehe
                  setiap kali jamming mesti berpeluh punya.. :027: :027:

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by kruleznickzam View Post
                    ala.. nape nak tarik diri.. jamming nie boleh dianggap sebagai senaman.. hehe
                    setiap kali jamming mesti berpeluh punya.. :027: :027:
                    hehe.. akudah agak slow dah lanie. masa pun tak byk. gitar tong aku pun dah jual kat little lily :021: dah tua bro ekekek

                    Comment


                    • #11
                      aku minat gitar
                      tp aku tak reti main
                      :005::005::005:

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by kingnorth View Post
                        hehe.. akudah agak slow dah lanie. masa pun tak byk. gitar tong aku pun dah jual kat little lily :021: dah tua bro ekekek
                        hehehe.. yela tu.. dan2 dah tua.. :027: :027:
                        little lily tu pandai gak main guitar.. duk area bro ker?

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by alonso14 View Post
                          aku minat gitar
                          tp aku tak reti main
                          :005::005::005:
                          boleh belajar.. sy pon belajar dari buku jer..
                          belajar kord2 asas.. pastu slalu surf youtube tuk belajar.. :005::005:

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by kruleznickzam View Post
                            hehehe.. yela tu.. dan2 dah tua.. :027: :027:
                            little lily tu pandai gak main guitar.. duk area bro ker?
                            dia kat subang jaya. tapi kitorg selalu gak menum2 geng NG.. :021::021:

                            ajak ler rmai2 geng2 NG. mana tahu leh wat band ker

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by kingnorth View Post
                              dia kat subang jaya. tapi kitorg selalu gak menum2 geng NG.. :021::021:

                              ajak ler rmai2 geng2 NG. mana tahu leh wat band ker
                              tu la pasal.. mana taw boleh lahir satu band dari forum ini.. :048::048:

                              Comment

                              Working...
                              X