Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kalendar Aktiviti Nogold

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kalendar Aktiviti Nogold

    Salam.

    Seelok2nya adakan kalendar yang mana tercatat aktiviti-aktiviti yang telah berlaku mahupun yang bakal berlaku.

    Untuk aktiviti yang bakal berlaku pula, kalau boleh akan alert ke semua MOD, sekurang2nya 2 bulan sebelum aktiviti direncanakan (yg ini khas utk aktiviti yang besar)

    Tujuan : Kebanyakan akan terlupa, so alert yg diterima akan mengingatkan MOD utk meeting sesama sendiri dan menyelenggarakan apa yang sepatutnya agar aktiviti tersebut dapat dilaksanakan dengan sesempurna yang boleh.

    p/s: Kebanyakan aktiviti, segelintir MOD sahaja (org yg sama) yg mengusahakannya dengan dibantu oleh ahli NG, bagaimana dengan MOD yang lain2 ???

  • #2
    sgt bernas cadangan tu...saya sokong...

    Comment


    • #3
      apa y terbaek untuk nogold...akan sokong 1000%..:048::045::045:
      31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

      bila nak cecah 30k ni

      Comment


      • #4
        :048:btol2...saya sokong...

        kalau dari awal dah tahu bila event tu berlangsung..senang skit kitaorang yg jauh2 ni nak plan..

        setakat ni...event segera banyak....tak dapek den nak join:dft001:

        Comment


        • #5
          Anna pun sokong. Dgn cara ni semua org boleh reserve time utk xtiviti NG.:048:

          Comment


          • #6
            saya sokong... :048::048::048:
            agar Nogold menjadi komuniti online terbesar di Malaysia... :045::045::045:

            Comment


            • #7
              betul tuh..sokong sesangat...emm nampaknyer mod kena bkerja keras la tuk plankan xtvt ni smoga apa y dirancang dapat dilaksanakan dengan sempurna..
              31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

              bila nak cecah 30k ni

              Comment


              • #8
                mana mod2 ni take note...


                sib baik aku bukan mod :011:

                Comment


                • #9
                  yup elok gak tu.....lebih sistematik.....senang nak buat perancangan.....
                  019-2733400
                  BUKA AKAUN ANDA DI SINI...http://www.fxmalay.com/Default.aspx?agent=207535
                  BUKA AKAUN FBS ANDA DI SINI
                  BUKA AKAUN FOREX4U ANDA DISINI

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by arrashidin View Post
                    yup elok gak tu.....lebih sistematik.....senang nak buat perancangan.....
                    wat format monthly n list out apa aktiviti lam bulan berkenaan so senang nak alert

                    Comment


                    • #11
                      elok ler tu...
                      sebab aku nie pelupe:dft008:

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by akay View Post
                        wat format monthly n list out apa aktiviti lam bulan berkenaan so senang nak alert
                        yela monthly senang sket nak tgok..
                        tp kalau dah namanya kalender mmg la monthly ek...:011:
                        No text found

                        Comment


                        • #13
                          so agak agak kalau ader kalendar tu ader tak lagi org kasi alasan???....rasanya ttp gak sama....

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by suremasyuq View Post
                            Salam.

                            Seelok2nya adakan kalendar yang mana tercatat aktiviti-aktiviti yang telah berlaku mahupun yang bakal berlaku.

                            Untuk aktiviti yang bakal berlaku pula, kalau boleh akan alert ke semua MOD, sekurang2nya 2 bulan sebelum aktiviti direncanakan (yg ini khas utk aktiviti yang besar)

                            Tujuan : Kebanyakan akan terlupa, so alert yg diterima akan mengingatkan MOD utk meeting sesama sendiri dan menyelenggarakan apa yang sepatutnya agar aktiviti tersebut dapat dilaksanakan dengan sesempurna yang boleh.

                            p/s: Kebanyakan aktiviti, segelintir MOD sahaja (org yg sama) yg mengusahakannya dengan dibantu oleh ahli NG, bagaimana dengan MOD yang lain2 ???
                            saya sokom ........:dft009:.. klu boleh adakan ahli jawatan kuasa utk mengusahakan aktiviti, jadi tidaklah membebankan sgt kpd mod2 yg kadang2 bisi.

                            Comment


                            • #15
                              So MODs , any update/progress ??? or still KIV , and then.... ".. haiyaa... terforgetlahh... "

                              Comment

                              Working...
                              X