Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kelab Penyokong Kruleznickzam | Kenali, Sokong dan Undi!!

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kelab Penyokong Kruleznickzam | Kenali, Sokong dan Undi!!

    Selaku manager kepada Kruleznickzam, dengan rasminya kelab penyokong KrulezNickzam telah dibuka. Marilah kenali, sokong dan undi Kruleznickzam!! :048::048::048:

    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=n4i9xxfXdEg[/ame]

    Sila Undi Kruleznickzam.. Klik

  • #2
    dah da rupanya fan club aku.. xsangka plak.. :011: :011:

    Comment


    • #3
      Originally posted by kruleznickzam View Post
      dah da rupanya fan club aku.. xsangka plak.. :011: :011:
      hehe.. tampak kosong jer Fan Club ini??

      selaku manager,kene fikir promosi nie.. :005:

      Comment


      • #4
        Originally posted by stardust View Post
        hehe.. tampak kosong jer Fan Club ini??

        selaku manager,kene fikir promosi nie.. :005:
        xper2.. nanti ada la tu.. :048:

        Comment


        • #5
          kan xda org nak join.. tu la pandai2 jer manager aku nie bukak fan club.. hahaha

          lawak2..

          Comment


          • #6
            wah dah ada fan club....

            cayok...cayok........

            mana manifesto nih???

            Comment


            • #7
              Originally posted by zCk View Post
              wah dah ada fan club....

              cayok...cayok........

              mana manifesto nih???
              manifesto?? apa tu? :006:

              Comment


              • #8
                Originally posted by kruleznickzam View Post
                manifesto?? apa tu? :006:
                ko nie wat malu aku jer.. :006: :006:

                Comment


                • #9
                  jom NGundi taip kruleznickzam ke 999 :011:
                  Buat duit setiap minggu RM1000...KLIK SINI

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by rajalawak View Post
                    jom NGundi taip kruleznickzam ke 999 :011:
                    bukan ke 999 tapi 666..
                    sbb budak kruleznickzam nie kecik2 dulu nakal mcm se**n.. :011::011:

                    Comment


                    • #11
                      manisfesto terbaik kitorg akan undi
                      ade makan2 kambeng golek ke ape ni:048::048::048:
                      Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
                      "The Killing Machines"

                      Comment


                      • #12
                        betul gak tu alarmist belanja nasi beriyani mat top pun ok gak hehe
                        Buat duit setiap minggu RM1000...KLIK SINI

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Alarmist View Post
                          manisfesto terbaik kitorg akan undi
                          ade makan2 kambeng golek ke ape ni:048::048::048:
                          jap2 biar aku bincang dulu.. korang nak aper? :dft012:

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by rajalawak View Post
                            betul gak tu alarmist belanja nasi beriyani mat top pun ok gak hehe
                            nasi beriyani?? xper2 nanti makan nasi yg aku masak.. bleh? :011:

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by stardust View Post
                              jap2 biar aku bincang dulu.. korang nak aper? :dft012:
                              bincang bro..karang mintak tak tertunai pulak hehe.....
                              Buat duit setiap minggu RM1000...KLIK SINI

                              Comment

                              Working...
                              X