Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nogold Superstar - Di Alam Fana Cinta by bsmohd

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nogold Superstar - Di Alam Fana Cinta by bsmohd

    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=7l6L-vx7J0s[/ame]

    Selamat mendengar :111:..sambil2 tu..undi le kat sini

    http://www.nogold.com/?page=superstar&vid=56

    ataupun

    NGundi bsmohd
    Last edited by zureyna; 03 Oct 2009, 11:45 AM.
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  • #2
    Good luck bro...

    ada kelainan kali ni...harap2 ada lah rezeki bro bulan ni :113::113:

    Comment


    • #3
      Good luck jugak bro...

      ada kelainan kali ni...harap2 ada lah rezeki bro bulan ni ya..huhuhuuuu

      Comment


      • #4
        semoga berjaya bulan ni bro:048::045::003:

        Comment


        • #5
          Terima kasih semua

          Btw, semua ni tengah kerja ka ni? Tak gi beraya ka? :P
          "Saya menyertai Nogold Speakout"

          Comment


          • #6
            Originally posted by bsmohd View Post
            Terima kasih semua

            Btw, semua ni tengah kerja ka ni? Tak gi beraya ka? :P
            Bro kasi aktif sikit kat sini. rajin2 post. Layan2 sikit kat free forum ke, sport ke. Orang kenal baru ramai sikit vote. Tabik sebab tetap menghantar penyertaan :045: Hope bulan ni tersenarai top 3.

            Wait for my vote
            "Saya menyertai Nogold Speakout"

            Comment


            • #7
              Originally posted by tennoajak View Post
              Bro kasi aktif sikit kat sini. rajin2 post. Layan2 sikit kat free forum ke, sport ke. Orang kenal baru ramai sikit vote. Tabik sebab tetap menghantar penyertaan :045: Hope bulan ni tersenarai top 3.

              Wait for my vote
              jadik fan libepool....musti ajak vote berguni2....:4::4:
              ajak...agak2 lah, kalau aku masuk NS ni....ko vote aku tak???

              aku ada 1 video power....siap bukak2 baju gituu

              Comment


              • #8
                yeah, baru nampak muker

                dah undi

                Comment


                • #9
                  Originally posted by tennoajak View Post
                  Bro kasi aktif sikit kat sini. rajin2 post. Layan2 sikit kat free forum ke, sport ke. Orang kenal baru ramai sikit vote. Tabik sebab tetap menghantar penyertaan :045: Hope bulan ni tersenarai top 3.

                  Wait for my vote
                  k bro

                  Originally posted by awang View Post
                  jadik fan libepool....musti ajak vote berguni2....:4::4:
                  ajak...agak2 lah, kalau aku masuk NS ni....ko vote aku tak???

                  aku ada 1 video power....siap bukak2 baju gituu
                  haha, ni video apa ni bukak2 baju ni? :dft011:

                  Originally posted by little_lily View Post
                  yeah, baru nampak muker

                  dah undi
                  tq tq :dft010:
                  "Saya menyertai Nogold Speakout"

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by awang View Post
                    jadik fan libepool....musti ajak vote berguni2....:4::4:
                    ajak...agak2 lah, kalau aku masuk NS ni....ko vote aku tak???

                    aku ada 1 video power....siap bukak2 baju gituu
                    Aku vote NGout utk mung :015::011:
                    "Saya menyertai Nogold Speakout"

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by tennoajak View Post
                      Aku vote NGout utk mung :015::011:
                      mcm oiam la pulak.. :011:

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by kruleznickzam View Post
                        mcm oiam la pulak.. :011:
                        ni otai ni, nanti peringkat akhir otai kena buat lagu untuk semua finalis ni.. hehehe
                        "Saya menyertai Nogold Speakout"

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by bsmohd View Post
                          ni otai ni, nanti peringkat akhir otai kena buat lagu untuk semua finalis ni.. hehehe
                          eh.. bila masa plak aku jadi otai nie.. :011: :011:

                          hehe.. ko tu otai sebenarnya.. sampai leh wat show.. :045::045:

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by kruleznickzam View Post
                            eh.. bila masa plak aku jadi otai nie.. :011: :011:

                            hehe.. ko tu otai sebenarnya.. sampai leh wat show.. :045::045:
                            ko ni, mcm perli jer, tu bukan show ber bayar, tu show sebab takde orang nak perform, hehehe.. kalau aku tau ko awal2 dulu, dah bole buat show hotel california.. :003:
                            "Saya menyertai Nogold Speakout"

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by bsmohd View Post
                              ko ni, mcm perli jer, tu bukan show ber bayar, tu show sebab takde orang nak perform, hehehe.. kalau aku tau ko awal2 dulu, dah bole buat show hotel california.. :003:
                              tu show kat U ke?
                              "Saya menyertai Nogold Speakout"

                              Comment

                              Working...
                              X